News

Exclusiv. Milionarul Ovidiu Tender și soția au fost dați în judecată într-un proces privind ”partajul bunurilor comune”

Milionarul Ovidiu Tender (65 de ani) a fost eliberat condiționat din închisoare în 2019, deși fusese condamnat în 2015 la 12 ani și 7 luni de detenție. Aflat la a doua căsnicie, Tender are acum probleme cu ANAF.
21.12.2021 | 19:02
Exclusiv Milionarul Ovidiu Tender si sotia au fost dati in judecata intrun proces privind partajul bunurilor comune
Omul de afaceri Ovidiu Tender și soția lui au fost dați în judecată de ANAF
ADVERTISEMENT

După un proces răsunător, Ovidiu Tender (65 de ani astăzi) a fost condamnat definitiv în 2015 în celebrul dosar CAROM la 12 ani și 7 luni de detenție. Capetele de acuzare au fost multiple: înșelăciune, constituirea și apartenența la un grup de crimă organizată, spălare de bani și spălare de bani în formă continuată.

Procesul în care și Marian Iancu, fostul patron al lui Poli Timișoara, a primit o pedeapsă dură cu închisoarea, începuse în 2006 și fusese instrumentat după rechizitoriul Alinei Bica, controversata șefă a DIICOT-ului.

ADVERTISEMENT

Prejudiciul stabilit atunci în dosar a fost unul uriaș, circa 1.400 miliarde de lei vechi la nivelul anului 2003. ”Avem de-a face cu un grup infracţional bine definit, în care fiecare persoană are un rol structurat şi determinat, urmărind îndeplinirea unor activităţi punctual stabilite de către iniţiatorii grupului, inculpaţii Iancu Alexandru Marian şi Tender Ovidiu Lucian”, aminteau anchetatorii în notele înaintate instanței.

Condamnat la 12 ani și 7 luni de detenție, Tender a fost eliberat după doar 4 ani de închisoare

Profitând însă de îmblânzirea cadrului legal, dar și de faptul că împlinise 60 de ani, Ovidiu Tender a fost eliberat condiționat în toamna lui 2019, după ce stătuse în spatele gratiilor doar 4 ani din pedeapsa inițală primită, de 12 ani și 7 luni.

ADVERTISEMENT

După eliberare, omul de afaceri s-a dedicat vieții de familie, petrecând clipe prețioase cu soția Nicole și cu cei trei copii, Teodor, Andrei și David. În încercarea de a recupera timpul pierdut, magnatul a mers cu cei dragi în diverse vacanțe în Turcia, Elveția sau Austria, dar și în câteva escapade romantice doar cu soția, o mare amatoare de operă.

De altfel, latura sensibilă a lui Nicole Tender (52 de ani) a ieșit în evidență și la începutul lunii decembrie, când partenera de viață a cunoscutului om de afaceri și-a lansat primul volum de versuri.

ADVERTISEMENT

”Multumesc mult pentru evenimentul primului meu volum de versuri: ”STĂRI”- un proiect de suflet care nu ar fi fost posibil fără prietenii mei, care m-au încurajat să-l public! Acest dar de Moș Nicoale este unic”, a notat emoționată Nicole Tender.

Soția lui Ovidiu Tender și-a lansat în decembrie un volum de poezii

Nicole Tender a terminat Academia de Poliție, Facultatea de Drept, specializarea “științe juridice”(1999), tot la Academia de Poliție terminând, un an mai târziu, și specializarea “criminalistică”.

ADVERTISEMENT

În completarea studiilor, soția lui Ovidiu Tender a absolvit si Academia de Studii Economice (ASE), specializarea “Marketing”, pentru ca în 2004 să termine și Universitatea Națională de Apărare Carol I, specializarea “Științe militare”.

Omul de afaceri Ovidiu Tender a mai fost căsătorit o dată, cu Dana Șerban. Căsnicia a durat 22 de ani, până în 2005, iar separarea s-a produs cu scandal, fosta soție solicitând instanței, în 2011, ca Tender să îi cedeze o vilă și o casă de vacanță, conform unei înțelegeri anterioare existente între părți.

ANAF i-a dat recent în judecată pe soții Tender

Recent, potrivit FANATIK, soții Tender, Ovidiu și Nicole, au fost chemați în instanță la Judecătoria Constanța într-un proces având ca obiect ”partaj bunuri comune/lichidarea regimului matrimonial”. 

Astfel, Ovidiu Tender și soția sunt ”pârâți” într-un proces în care în rolul ”reclamantului” apare Agenția Națională de Administrare Fiscală prin Direcția Generală Regională a Finanțelor Publice Galați – Administrația Județeană a Finanțelor Publice Constanța. Primul termen nu a fost încă stabilit de instanță.

 

ADVERTISEMENT
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după...
Titularul de azi al României a aflat că a fost vândut, imediat după victoria istorică » „Cred că au și virat banii în cont”
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu...
Emma Răducanu repetă marea greșeală a lui Halep: britanica tocmai a dat cu piciorul la o șansă imensă
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus...
Muritor de foame după ce a fost milionar în fotbal. Cum s-a auto-distrus un fotbalist care a câștigat bani mulți de la Benfica, PSG sau FC Porto
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată...
Produsul cu care o mică localitate din România a devenit cunoscută în toată Europa. Germanii sunt cei mai interesaţi şi plătesc şi 100 euro pe kilogram
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece...
Cum arată şi ce studii are soţia lui Edi Iordănescu! Este cu zece ani mai mică decât selecţionerul României
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază...
Bianca Drăgușanu, apariție de senzație în costum de baie. Wow, în ce ipostază sexy s-a pozat! FOTO
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
O nouă BOALĂ MORTALĂ se EXTINDE rapid. INFECȚIA e CONTAGIOASĂ
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după...
Cine e soția lui Nicolae Stanciu, românul care a uimit întreaga lume după golul de la Euro.
De ce poartă cercei cu perle Kate Middleton. Ce legătură are asta cu...
De ce poartă cercei cu perle Kate Middleton. Ce legătură are asta cu cancerul
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca...
Irina Columbeanu, ținută de peste 10.000 de euro în timpul plimbării din Cluj-Napoca făcută alături de tatăl ei. Obiceiul de lux moștenit de la mama ei, Monica Gabor
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să...
Un oligarh ucrainean răscumpărat de Putin și adus la Moscova cere Rusiei să cucerească Odesa: „Zelenski și păpușarii occidentali vor război”
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei...
Ce diferență de vârstă există între Delia Matache și Edi Iordănescu, fostul ei iubit. De ce s-a despărțit, de fapt, de antrenorul naționalei României