Life

Oxy de la Chefi la Cuțite, revoltată de atitudinea publicului cu privire la show-ul de la Antena 1: ”Nu mai spuneți că este regizat!”

Oxy este una dintre semifinalistele de la Chefi la Cuțite. Tânăra face parte din echipa lui Florin Dumitrescu, însă sunt lucruri care au revoltat-o total.
30.11.2022 | 16:41
Oxy de la Chefi la Cutite revoltata de atitudinea publicului cu privire la showul de la Antena 1 Nu mai spuneti ca este regizat
Oxy de la Chefi la Cuțite, revoltată de atitudinea anumitor telespectatori. Sursă foto: captură video
ADVERTISEMENT

Roxana Crudu, cunoscută și sub numele de Oxy a dat până acum tot ce a avut mai bun la show-ul culinar de la Antena 1, Chefi la Cuțite.

Roxana Crudu de la Chefi la Cuțite, revoltată de atitudinea publicului

Acest lucru este dovedit și de faptul că aceasta s-a clasat pe lista semifinaliștilor de la Chefi la Cuțite și are șanse mari să meargă și în marea finală de pe 1 decembrie a show-ului.

ADVERTISEMENT

Aparițiile publice însă vin și cu o serie de neplăceri, povestește Oxy, care s-a arătat extrem de revoltată de atitudinea publicului. Într-o postare pe contul personal de TikTok, concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu a răbufnit.

Aceasta susține că nu puțini sunt cei care spun că show-ul Chefi la Cuțite 2022 ar fi regizat. În realitate, spune Oxy, lucrurile sunt cât se poate de reală.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, ea susține că doar cei care au participat la această emisiune vor înțelege ce este dincolo de camerele de filmat.

”Înainte să încep aș vrea să menționez că toți cei care comentează afirmațiile acestea sunt oameni care stau pe canapea și care nu au participat niciodată la Chefi la cuțite și comentează despre niște oameni care au muncit 15-16 ore pe un platou de filmare”, a spus Oxy, concurenta din echipa lui Florin Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

Oxy a spus adevărul despre show-ul Chefi la Cuțite

Oxy povestește că nimeni nu a pus-o să gătească ceva anume, pe lângă temele impuse de Gina Pistol, prezentatoarea show-ului și că nimeni nu a obligat-o să se maimuțărească sau să spună lucruri pe care nu și le-ar fi dorit.

Referitor la restul concurenților, aceasta susține că presiunea este una mare, iar cei care au plecat, nu au mai rezistat pur și simplu.

ADVERTISEMENT

Oxy le-a mai povestit urmăritorilor ei că tot ce s-a văzut pe post, din partea sa, au fost doar ideile ei și mâncărurile ei și nici că se pune problema să fi jucat vreodată teatru.

”Nu m-a pus nimeni să fac absolut nimic pentru show. Eu am fost acolo eu, au fost comentariile mele, mâncărurile mele și ideile mele. (…). 

Acum, dacă cineva a jucat teatru, a fost pentru că așa a vrut concurentul. Deci, nu mai spuneți că este regizat”, a mai dezvăluit Roxana Crudu, pe contul ei de Tik Tok.

Amintim că marea finală Chefi la Cuțite va avea loc pe 1 decembrie. Atunci vom afla cine va pleca acasă cu trofeul, dar și cu premiul de 30.000 de euro.

ADVERTISEMENT