ADVERTISEMENT
Life

Ozana Barabancea, apel disperat! Jurata de la Antena 1 are nevoie de sânge pentru o rudă

Autor: Alexa Serdan | 29.08.2020 | 16:02
Ozana Barabancea, apel disperat! Jurata de la Antena 1 are nevoie de sânge pentru o rudă
Ozana Barabancea, apel disperat! Jurata de la Antena 1 are nevoie de sânge pentru o rudă. Sursa foto: Instagram.com

Ozana Barabancea trece prin momente cumplite. După ce s-a vindecat de coronavirus, jurata de la „Te cunosc de undeva!” face un apel disperat pentru una dintre rudele sale care are nevoie urgentă de transfuzii cu sânge.

ADVERTISEMENT

Cântăreața a cerut ajutorul fanilor din mediul online unde a mărturisit că mătușa sa din Constanța are grave probleme de sănătate, motiv pentru care are nevoie de sânge, indiferent de grupa sanguină.

Cunoscuta jurată de la Antena 1 a mărturisit că orice persoană din România poate dona pentru ruda sa, trebuind doar să specifice numele cele către care se îndreaptă sângele.

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea, gest disperat pentru mătușa sa bolnavă

Ozana Barabancea a mers în urmă cu puțin timp într-un centru de transfuzie sanguină, unde a mers să doneze sânge pentru mătușa sa care se numește Perju Ortansa. Artista nu a vorbit despre diagnosticul primit de mătușa sa, însă a precizat că este internată la Spitalul Județean Constanța.

Celebra cântăreață de jazz a ținut să le mulțumească celor care urmează să doneze în numele rudei sale, mesajul fiind transmis într-o zi de mare sărbătoare, chiar de Tăierea Capului Sfântului Ioan Botezătorul care este trecut cu cruce roșie în calendar.

ADVERTISEMENT

„Am nevoie de ajutor! Vă rog din suflet azi, de Sfântul Ioan Botezătorul, mătușa mea este într-o situație foarte delicată de viață! Are nevoie de sânge!

Se numește Perju Ortansa și este internată la Spitalul Județean Constanța secția Medical 2! Menționez că puteți dona de la orice centru de transfuzii de oriunde din țară specificând datele sale menționate mai sus!

ADVERTISEMENT

Vă mulțumesc cu recunoștință! Dumnezeu să vă binecuvânteze!!”, este mesajul emoționant lăsat de vedetă pe Instagram, în dreptul unei imagini în care apare după ce a donat sânge.

Îndrăgita jurată de la Antena 1 a primit numeroase mesaje din partea fanilor de pe rețelele de socializare care au sfătuit-o să distribuie postarea pe mai multe grupuri, în special cele din Constanța.

ADVERTISEMENT

De asemenea, oamenii i-au urat mătușii vedetei multă sănătate și binecuvântare din partea sfântului care este pomenit sâmbătă, 29 august.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!