Life

Ozana Barabancea ascunde o dramă cumplită. Și-a pierdut mama la doar 14 ani, iar acum face mărturisiri emoționante despre acel moment

17.07.2020 | 16:50
Ozana Barabancea ascunde o drama cumplita Sia pierdut mama la doar 14 ani iar acum face marturisiri emotionante despre acel moment
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea este o persoană extrem de veselă și cu mereu cu zâmbetul pe buze, însă jurata „Te cunosc de undeva!” ascunde o dramă cumplită. Vedeta și-a deschis sufletul și a vorbit despre pierderea femeii care i-a dat viață, mama sa murind pe când ea avea numai 14 ani.

Renumita soprană a mărturisit că pasiunea pentru muzică i se datorează mamei sale care o implora adesea să-i cânte, rugându-o să meargă la lecțiile de pian. Ozana Barabancea a povestit că moartea prematură a mamei sale i-a lăsat un gol imens în suflet, declarând că tot ce are acum i se datorează femeii care a adus-o pe lume.

ADVERTISEMENT

Jurata de la Antena 1 a spus într-o postare din mediul online că mama sa, Rodica Barabancea, a fost cea care i-a insuflat pasiunea pentru muzică cumpărându-i un pian superb de bronz, dar din păcate a fost dată afară de la școală din cauza firii sale rebele. Femeia a crezut în potențialul fiicei sale mergând, bolnavă, la o altă școală pentru a o înscrie.

Soprana Ozana Barabancea, mărturisire dureroasă despre pierderea mamei sale

„Rodica Barabancea a plecat la Domnul, lăsându-mi un gol imens în suflet, un sentiment de dor și un sentiment de ciudă, că nu mai pot să îi mai cânt, să mă încurajeze, să mă susțină, să mă certe!

ADVERTISEMENT

Am fost repartizată la profesoara Nicole Veturia, care și ea m-a părăsit, plecând în America!…Plângeam și cântam încercând să îmi potolesc dorul de mama! Mama!

O femeie frumoasă, îngrijită, ambițioasă, altruistă, brunetă, soție de director, harnică, gospodină, admirată de Jean Gabin pe aeroportul din Paris, plină de carismă, credincioasă, mama, Rodica Barabancea, mi-a dat o pâine în mână: muzica!”, a spus jurata de la Antena 1, notează click.ro.

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea a mărturisit că mama sa i-a dăruit„cu prețul vieții” un lucru foarte frumos, pasiunea pentru muzică. Soprana simte dorul pentru părinți foarte acut și nu sfiește să plângă când își amintește de copilărie și de momentele prin care a trecut mama sa.

În plus, cântăreața de jazz și music hall spune că lacrimile curăță sufletul și te răcoresc putând lua viața în piept, cu forțe mereu proaspete. Aceasta este de părere că lacrimile nu fac altceva decât să elibereze amintirile pentru a putea face loc prezentului.

ADVERTISEMENT

„La 14 ani am fugit de acasă și am petrecut seri întregi la Operă! Cu prețul vieții, mama mi-a dat șansă să fac muzică! Să îl cunosc pe Bach, pe Chopin, pe Beethoven, pe Sabin Drăgoi, cu prețul vieții!

Dorul de părinți și de copilărie este cel care permite lacrimilor să curgă șuvoi, fără reținere, zguduindu-ne, curățându-ne sufletul. Dorul de părinți ne reconectează la sursă noastră. Este starea cea mai curată.

Te răcorește, te împrospătează, te resetează că să poți lua viața în piept, cu forțe proaspete, cu optimism, cu încredere, curajos. Plânsul este pentru cei puternici! Pentru cei asumați. Cine plânge e conștient că eliberează suferință și își curată sufletul de mâzga unor amintiri îngropate.

Eliberăm amintirile și lăsăm loc pentru provocările prezentului. Această jertfă o simt că pe o ștafetă! Cu prețul vieții! Mama, îți mulțumesc! Mi-e așa de dor de tine!”, a completat Ozana Barabancea mesajul de pe pagina sa de socializare.

 

ADVERTISEMENT