Life

Ce refuză Ozana Barabancea să îi cumpere fiicei sale? ”De zece ani îmi cere. Vă dați seama ce mamă rea sunt?”

De mai bine de zece ani, Ozana Barabancea îi refuză fiicei sale cea mai mare dorință. Artista nu vrea să îi cumpere Gloriei cel mai dorit cadou, decizie care o face să se întrebe dacă nu cumva este o mamă rea.
15.12.2021 | 18:43
Ce refuza Ozana Barabancea sa ii cumpere fiicei sale De zece ani imi cere Va dati seama ce mama rea sunt
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea este o artistă și o mamă cu normă întreagă. Vedeta de la Antena 1 se mândrește cu o carieră de succes, dar și cu relația de nota zece pe care o are cu cei doi copii ai săi. Mamă de fată și de băiat, Ozana Barabancea mărturisește că și-a cunoscut de ceva timp și viitoarea posibilă noră.

Artista recunoaște că, în unele privințe, se întreabă dacă nu cumva este o mamă rea. Cerințele pe care le are fiica sa o fac să își pună astfel de întrebări chiar în prag de sărbători.

ADVERTISEMENT

Ce refuză Ozana Barabancea să-i cumpere fiicei? ”Vă dați seama ce mamă rea sunt?”

Celebra artistă mărturisește că, de mai bine de zece ani, nu îi oferă fiicei sale darul pe care tânăra și-l dorește cu ardoare. Deși nu a vrut să mărturisească despre ce cadou este vorba, artista a ținut să menționeze că nu banii ar fi o problemă, ci efectele adverse pe care acest cadou l-ar putea avea asupra fiicei sale.

”Vă dați seama ce mamă rea sunt că nu-i ofer ce vrea ea? De zece ani îmi cere asta. Până acum le-am satisfăcut toate dorințele. Îmi este foarte greu că o văd cât suferă, nu e vorba de valoarea cadoului, e vorba de efectele adverse. Mi-a zis că dacă vreau să o văd fericită să îi cumpăr… și am zis să-și găsească fericirea în altceva”, a spus jurata de la Eurovision. 

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea, despre relația cu cei doi copii

Dacă fiul în vârstă de 21 de ani este deja student și iubește, în ceea ce o privește pe Gloria, Ozana Barabancea spune că studiul pentru muzică îi ocupă cam tot timpul.

Conform spuselor artistei, Gloria face parte din categoria adolescentelor de 17 ani care își numără prietenele pe degete, printre care se află și Daria, iubita fratelui ei, și care încă nu a adus acasă niciun prieten.

ADVERTISEMENT

Iar dacă acest lucru se va întâmpla în viitorul apropiat, jurata de la Antena 1 mărturisește că nu ar avea vreo problemă ca fiica sa să își aibă iubit, însă este musai ca ea să știe când, unde și cu cine umblă Gloria.

”Nu, nu mi-a cerut permisiunea (n.r. de a avea un prieten). Dacă-mi cere, e normal să-l cunosc, să știu că există cineva care are grijă de ea și ea trebuie să aibă grijă de ea. Discutăm multe lucruri, este destul de matură.

ADVERTISEMENT

Nu are foarte multe prietene, nu îi pemite timpul, ea se înțelege bine cu Daria, prietena lui Andrew, fac lucruri împreună, discută. E bine că sunt tinere și că se înțeleg foarte bine”, a spus Ozana Barabancea la Antena Stars.

Nu doar fiica ei se înțelege bine cu iubita lui Andrew. Ozana Barabancea spune că relația ei cu Daria este una foarte bună, însă cel mai mult o bucură faptul că fiul și partenera lui formează un cuplu în care susținerea reciprocă este pe primul loc.

”Și eu mă înțeleg bine cu Daria. Nu s-a pus problema punctual de treaba asta (n.r. nunta fiului). Poate au discutat ei, nu mă bag în intimitățile lor. Mă bucur că ei se înțeleg, se susțin, contează mult asta”, a mai spus artista.

 

ADVERTISEMENT