Life

Ozana Barabancea, dezvăluiri dureroase despre fiul său. Tânărul a suferit un accident grav cu motocicleta: ”Bandajat 70% din corp”

Ozana Barabancea a dezvăluit lucruri neștiute de public din familia sa. Fiul ei a fost implicat într-un accident grav de motocicletă, în urmă cu câteva luni.
24.08.2022 | 11:50
Ozana Barabancea dezvaluiri dureroase despre fiul sau Tanarul a suferit un accident grav cu motocicleta Bandajat 70 din corp
Fiul Ozanei Barabancea a stat internat în urma accidentului. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea a vorbit, de curând, în cadrul unui podcast, despre o întâmplare dureroasă din familia sa. Artista a mărturisit că fiul ei, Andrew, a trecut printr-un accident grav de motocicletă, care i-a provocat răni ce semănau cu arsuri.

Cum a suferit fiul Ozanei Barabancea un accident grav de motocicletă

Totul s-a întâmplat în urmă cu câteva luni, pe data de 22 mai. Din cauza accidentului, Andrew a fost bandajat pe 70% din corp.

ADVERTISEMENT

Ozanei Barabancea i-a fost foarte greu să-și vadă copilul în această stare cumplită. Ironică, i-a promis o bătaie atunci când se va recupera.

”M-am speriat foarte tare, rănile au fost ca și cum era ars, bandajat 70% din corp, trebuia să mergem zilnic la spital. Am fost paralizată psihic.

ADVERTISEMENT

Fiica mea cu prietena lui îi schimbau bandajele, eu eram cea care se ducea la farmacie, casă, spital, casă. Asta s-a întâmplat recent, nu am vorbit despre asta.

E îngrozitor când știi că pățește ceva copilul tău. I-am promis o bătaie, când se face bine”, a detaliat Ozana Barabancea în podcast-ul Mirelei Vaida.

ADVERTISEMENT

Care este starea fiului Ozanei Barabancea în prezent

În prezent, Andrew s-a vindecat. Este recuperat în totalitate, dar respectă în continuare indicațiile medicilor, a mai precizat mama lui.

”Accidentul a avut loc pe 22 mai. Acum este recuperat, este recuperat aproape total, și oricum merge bine.

ADVERTISEMENT

Suntem foarte atenți și respectăm ceea ce ne-a spus medicul. Cu Dumnezeu înainte”, a mai dezvăluit solista la Antena Stars, potrivit Spynews.

Ozana Barabancea este una dintre cele mai cunoscute artiste din România. De ani buni ocupă și scaunul de jurat al emisiunii ”Te cunosc de undeva”.

Are doi copii, Andrew și Gloria, ambii frați cântând foarte bine la pian. Aceștia au venit pe lume în căsnicia pe care Ozana Barabancea a avut-o cu Sorin Terinte și de care a divorțat în 2004.

Motivul despărțirii a fost infidelitatea lui Sorin Terinte, care ar fi fost prins în pat, de către solistă, cu una dintre prietenile sale. Când au pus capăt mariajului, Ozana Barabancea era însărcinată a doua oară, cu fiica ei, Gloria.

ADVERTISEMENT