Life

Ozana Barabancea e la cuțite cu fostul soț. Ce se întâmplă cu vedeta Antena 1 în prezent

24.08.2020 | 16:39
Ozana Barabancea e la cutite cu fostul sot Ce se intampla cu vedeta Antena 1 in prezent
Ozana Barabancea e la cuțite cu fostul soț. Ce se întâmplă cu vedeta Antena 1 în prezent
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea este acum la cuțite cu fostul său soț. Problemele par să se fi ținut lanț de vedeta Antena 1. Mai ales că a fost diagnosticată și cu noul coronavirus, cu doar câteva luni în urmă, alături de Marcel Pavel. Jurata de la emisiunea “Te Cunosc de Undeva” are doi copii cu cel care i-a fost partener de viață până în anul 2004.

Ozana Barabancea a decis să își dea în judecată fostul soț, pe cântărețul de pian Sorin Terinte. Cei doi au format un cuplu, din care au rezultat doi copii, ajunși la vârsta adolescenței. Nu par să fie momente deloc plăcute pentru vedeta de la postul Antena 1, deoarece a recurs la un gest de ordin judecătoresc. Neînțelegerile dintre foștii parteneri încă există și la ora actuală, în 2020, deși nu mai formează un cuplu de mai bine 15 ani.

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea, jurata de la “Te Cunosc de Undeva”, l-a dat în judecată pe fostul ei soț, Sorin Terinte. Mărul discordiei dintre cei doi pare să fie reprezentat de câteva neînțelegeri, pe care ambii foști parteneri le acuză, potrivit Wowbiz.ro.

Ozana Barabancea e la cuțite cu fostul soț. Ce se întâmplă cu vedeta Antena 1 în prezent

Fanii brunetei probabil își mai amintesc perioada în care ea a fost măritată și credea că și-a găsit liniștea în brațele cântărețului de pian. Din mariajul lor au rezultat un băiat și o fată, respectiv Andrew și Gloria. Aceștia au vârstele de 20 de ani, pe când tânăra de 17, fiind încă minoră.

ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea e la cuțite cu fostul soț și l-a dat în judecată dintr-un motiv neașteptat

Celebra Ozana Barabancea a avut nevoie de o perioadă de recuperare ceva mai amplă. Diagnosticarea cu noul virus a picat ca un trăsnet în cazul solistei de renume. Ea a mers de urgență la spital cu mai bine de două luni în urmă. A aflat cu multă stupoare că și Marcel Pavel, colegul ei de emisiune, invitat în cel mai nou sezon, primise un similar verdict de la medici.

De la divorțul Ozanei Barabancea de Sorin Terinte au trecut 16 ani. Pe cei doi îi leagă copiii, dar și anumite nelămuriri, care nici până la ora actuală nu au reușit să își găsească o cale de soluționare.

ADVERTISEMENT

De aceea, Ozana a decis să îl acționeze în instanță pe fostul soț, pentru nerespectarea termenului de plată a pensiei alimentare. Se pare că bărbatul încă îi datorează vedetei de la Antena 1 sume considerabile de bani. Pentru că nu s-a putut găsi o cale amiabilă, s-a mers până la tribunal.

Situația din prezent nu este una ușoară, deoarece în plină pandemie bruneta se confruntă și cu o asemenea problemă. Următorul termen când va fi nevoită să se prezinte în fața judecătorilor este cel de 18 septembrie. Este o dată calendaristică valabilă și pentru cel cu care a fost căsătorită în trecut.

ADVERTISEMENT