Life

Ozana Barabancea, ironizată de fani pe rețelele de socializare! Ce a făcut photoshop-ul din ea

12.08.2020 | 18:16
Ozana Barabancea ironizata de fani pe retelele de socializare Ce a facut photoshopul din ea
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea a fost ținta glumelor și a ironiilor pe Instagram, după ce a postat o fotografie cu ea complet schimbată. De la prea mult photoshop, artista a devenit de nerecunoscut.

Fanii s-au amuzat teribil când au văzut imaginea, iar reacțiile au început să curgă. Fața artistei era atât de modificată, încât urmăritorii s-au dus imediat cu gândul la filmele horror.

ADVERTISEMENT

Practic, se vede cu ochiul liber că vedeta Antenei 1 a făcut exces de Photoshop și FaceApp, două aplicații care te ajută  să editezi imagini. Nimic greșit, dar atunci când exagerezi, rezultatul poate fi dezastruos, așa cum i s-a întâmplat Ozanei.

Ozana Barabancea, luată la mișto pe Instagram. Fanii s-au amuzat copios

Cu siguranță Ozana nu se aștepta să stârnească un asemenea haos pe pagina personală de Instagram, însă această fotografie nu putea trece neobservată. Nici nu zici că-i ea.

ADVERTISEMENT
ozana barabancea
Ozana Barbancea, ironizată de fani pe rețelele de socializare! Ce a făcut photoshop-ul din ea. sursă foto: Instagram

„Casper, tu ești? / Ce ai pățit la față? / Ce s-a întâmplat cu fața ta? De ce îți editezi atât de mult pozele? / Decât să ștergi comentariile, mai bine ai șterge această fotografie. E absolut ” horror”. Fac referire strict la această fotografie, fără faceapp era perfect.

Doamne ferește / Cumva capul tău dorește să te părăsească? Parcă vrea sa zboare. Mai usor cu faceapp-ul.. Dumnezeu ne-a creat după chipul și asemănarea Lui, deci zic să te iubești si să te arăți exact asa cum esti tu pentru ca ești FRUMOASĂ fără faceapp.

ADVERTISEMENT

Să ne bagăm cracii ….zici ca e din filmele horror… / Care-i faza cu poza asta? / Ai înnebunit și tu cu photoshopul, Doamne. Doamne, te vezi Chucky / Așa edit…Ozana ți-a trecut vremea, nu te mai edita, ca nu ai o limit, se vede” sunt câteva dintre cele mai amuzante comentarii pe care le-au lăsat urmăritorii Ozanei, la fotografia buclucașă.