Life

Ozana Barabancea și-a ținut ziua pe scenă și a bifat recent o realizare importantă. Ce firmă și-a deschis

Ozana Barabancea și-a serbat ziua de naștere pe scenă. Soprana și-a făcut singură două cadouri importante, o firmă de evenimente și a lansat o piesă patriotică.
22.08.2022 | 12:08
Ozana Barabancea sia tinut ziua pe scena si a bifat recent o realizare importanta Ce firma sia deschis
Ozana Barabancea a lansat o melodie patriotică chiarde ziua ei de naștere. Piesa a fost filmatp le Muntele Pleșuva din Prahova. Sursa foto: Facebook.
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea este jurat în emisiunea de transformări de la Antena 1, Te cunosc de undeva, are o carieră frumoasă și este mamă a doi copii superbi, Andrew și Gloria. Soprana și-a serbat ziua de naștere sâmbătă, pe scenă, la un spectacol. De ziua ei a reușit să-și împlinească două dorințe și să le facă o surpriză fanilor ei, odată cu lansarea unui nou videoclip, al unei noi piese.

Ozana Barabancea și-a serbat ziua pe scenă! Jurata de la te cunosc de undeva a lansat o melodie patriotică

Ozana Barabancea a împlinit vârsta de 52 de ani pe data de 20 august. Jurata de la Te cunosc de undeva, care a fost și profesor de canto pentru concurenți, și-a făcut singură două cadouri pe cât de importante, pe atât de frumoase. Chiar de ziua ei, soprana s-a aflat pe scenă la un spectacol organizat în țară. Este fericită că tot acum, a reușit să filnalizeze și să lanseze videoclipul unei piese patriotice, pe care a filmat-o pe un vârf de munte în Prahova. Tot de ziua ei i-au ieșit actele pentru o firmă de evenimente.

ADVERTISEMENT

„De ziua mea mi-au ieșit actele pentru o firmă nouă. Concept Simfonic Internațional se cheamă firma. De ziua mea am cântat, am avut un eveniment undeva în țară”, a declarat Ozana Barabancea, în exclusivitate pentru FANATIK.

Cea mai frumoasă aniversare a juratei de la Te cunosc de undeva a fost atunci când a împlinit vârsta de 40 de ani. Soprana Ozana Barabancea și-a propus să realizeze 8 melodii patriotice și spune că prima melodie lansată s-a bucurat de reacții foarte bune. Melodia este compusă de Alina Manolache și se numește România mea.

ADVERTISEMENT

„Cea mai frumoasă aniversare a mea a fost la 40 de ani. Dar nu mă plâng. Pentru mine, trecerea timpului este prilej de întinerire. Am decis să fac publice 8 piese patriotice. La vârsta mea este o temă justificată și credibilă.

Plus că vreau să dau un exemplu de respect și bună cuviință față de istoria țării mele. Tineretul invață si din muzică, nu doar din modă. Tinerii si publicul în general sunt foarte receptivi. Am avut reactii foarte frumoase după prima piesă lansată de ziua mea”, a mai declarat soprana Ozana Barabancea, pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Dincolo de muzică. Ozana Barabancea, părinte spiritual vara asta, pentru a șasea oară

Ozana Barabancea a avut o vară plină de activități și evenimente, atâtde plan personal, cât și artistic. În luna iunie a botezat cel de-al șaselea copil. Cea de-a șasea finuță a ei a primit botezul la o biserică din București. Soprana a fost atât de emoționată, încât în timpul ceremoniei a izbucnit în lacrimi.

Tot în această vară, jurata de la emisiunea Te cunosc de undeva de la postul Antena 1 a fost într-un pelerinaj la renumitele mănăstiri din Moldova. Soprana a trecut și pe la mormintele unor mari duvohnici ai noștri, cum ar fi: Pimen, Proclu, Iustin Pârvu și Cleopa, pentru a se ruga, dar și pentru a le aprinde o lumânare.

ADVERTISEMENT

Când a ajuns la Mănăstirea Putna, Ozana Barabancea a făcut un gest în premieră. Efectiv a simțit nevoia să recite o poezie la mormântul unei mari personalități, regretata Zoe Dumitrescu Bușulenga. Aceasta, înainte de a se stinge din viață, s-a călugărit. Poezia recitată de vedeta de la Te cunosc de undeva la mormântul acestui om de cultură a fost scrisă de cântăreața de muzică populară, Nicoleta Voicu.

După trei masterate, jurata de la show-ul de transformări de la postul Antena 1 s-a înscris și la doctorat. Astfel, ea își dedică cea mai mare parte din timp carierei, dar și copiilor ei, Andrew și Gloria, pe care i-a îndrumat în aceeași direcție, artistică.

 

ADVERTISEMENT
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în...
Riscurile la care se expun cei care țin fasting și post religios în același timp. Avertismentul dur al medicilor specialiști
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
Maria Iordănescu, apariție spectaculoasă, înainte de a intra în direct
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul...
„Am venit să vă spun adevărul meu”. Prezentatoarea TV a vorbit despre divorțul care a șocat o lume întreagă!
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei...
Rona Hartner a decis, prin testament, ce se va întâmpla cu fiica ei minoră. Hotărârea luată înainte să moară
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în...
Centralele de apartament vor fi interzise în România. Vezi când va intra în vigoare noua directivă a Comisiei Europene
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă...
A cumpărat un brad din piață, dar când a ajuns cu el acasă a realizat ce era ascuns în el. A țipat la soție și copii să iasă din casă și a chemat poliția de urgență
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Stela Enache va fi înmormântată în Cimitirul Bellu. Anunţ trist despre marea cântăreaţă
Angelina Jolie nu s-ar mai face actriță. Hollywood-ul a distrus-o
Angelina Jolie nu s-ar mai face actriță. Hollywood-ul a distrus-o
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de...
Tzancă Uraganu, ameninţat de interlopi cu pistoale: „Am fost tâlhărit, vor taxă de protecţie, mă aflu într-un loc ascuns”
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea...
Incredibil ce s-a aflat despre Toto Cutugno la trei luni de la moartea sa. Fiul său a dezvăluit totul: ”Nu l-a văzut niciodată să...”
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei...
„E jaful secolului”. Cum i-au furat hoții jumătate de milion de euro unei femei de afaceri ruse
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Puterea nebănuită a pisicilor. Ce boli pot detecta și vindeca felinele
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural...
Care e pluralul substantivelor 'macrou' și 'sânge'? Cele mai ciudate forme de plural din limba română