Life

Ozana Barabancea, surprinsă în locuri aglomerate în timp ce era infectată cu coronavirus. A intrat în contact cu foarte mulți oameni

19.06.2020 | 17:37
Ozana Barabancea surprinsa in locuri aglomerate in timp ce era infectata cu coronavirus A intrat in contact cu foarte multi oameni
ADVERTISEMENT

Lumea showbiz-ului românesc este în stare de șoc după ce mai multe vedete ale Antenei 1, parte din echipa emisiunii Te cunosc de undeva, au fost diagnosticate cu noul coronavirus. Vestea a venit la scurt timp după startul filmărilor pentru noul sezon care urmează să fie difuzat, cel mai probabil, în grila de toamnă a postului.

Printre cei care au fost testați pozitiv se numără Marcel Pavel, Andrei Ștefănescu, precum și Ozana Barabancea. De altfel, gurile rele spun că jurata ar fi contractat boala înainte de a ajunge pe platourile de filmare, răspândind-o ulterior printre ceilalți membri ai echipei.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă informația rămâne pentru moment doar la stadiul de zvon, ipostaza în care a fost surprinsă îndrăgita artistă ridică numeroase semne de întrebare. În plus, Ozana s-a arătat întotdeauna sceptică în privința existenței acestui virus, fiind de părere că avem de-a face cu o conspirație mondială de pe urma căreia profită anumiți „băieți deștepți”.

Ozana Barabancea se plimba printre oameni cu câteva zile înainte să fie testată pozitiv cu COVID-19

Potrivit replicaonline.ro, Ozana a petrecut weekend-ul trecut la Sinaia, alături de o prietenă. Cele două s-au plimbat minute în șir prin stațiune și chiar au intrat în contact cu mai multe persoane care se aflau la o terasă.

ADVERTISEMENT
Vedeta a petrecut weekend-ul trecut la Sinaia, unde a intrat în contact cu mai multe persoane. Sursa foto: replicaonline.ro
Vedeta a petrecut weekend-ul trecut la Sinaia, unde a intrat în contact cu mai multe persoane. Sursa foto: replicaonline.ro

Chiar dacă nu s-a așezat la  masă, discuția a durat suficient de mult cât să îi expună pe cei din jur riscului infectării cu COVID-19. Ba mai mult, vedeta a vizitat apoi și mormântul părintelui Arsenie Boca, după cum se poate observa din filmulețul postat chiar de ea pe contul personal de Facebook.

Ce spunea Ozana Barabancea despre epidemia de coronavirus

Băi, mai terminați cu conspiratiile. Covid există! L-am văzut între orele 15-16.00, ieri. Am văzut cum mor oameni!? Am eu pe cineva care lucrează în spital și mi-a zis că nu este de glumă. Vaccinarea cu produsele Big Pharma este cea mai mișto chestie posibilă și ne apară de boli.

ADVERTISEMENT

De aceea, de la 1-2 vaccinuri câte se făceau în copilăria noastră, sper să depășim numărul de 20 câte sunt acum, și să ajungem la măcar 50 de vaccinuri anual pe cap de locuitor. Ocultă mondială nu există! Defapt de ce s-ar ocupă cineva de noi, de mersul planetei, de crearea unor trenduri sociale? Toți mulți miliardarii lumii, toți președințîi țărilor, toți bliderbergii și toți președințîi de corporații ne vor binele!

Toată ziua doar cu asta se ocupă: cum să ne fie nouă bine! Terminați cu prostiile, nu ne urmărește nimeni! Și dacă ne urmărește cineva, o fac doar că să nu pățim ceva rău! Cipuri? Nuu.

ADVERTISEMENT

Hai mă, ce mama dracului! Oamenii aia care controlează sistemul bancar, vorbesc despre scoaterea cashului doar așa, la mișto. Vor să facă mișto de conspirationistii de pe net și le mai aruncă la mișto câte un os că să ii țînă ocupăți. Monsanto?

Nu bagă băi organisme modificate genetic și Euri, ei pun doar minerale, vitamine, nutrienți, numai chestii bune ne bagă în mâncare! Toți cei descriși de mine mai sus sunt FILANTROPI! Oricum, pentru conspirationisti, am un sfat: priviți în curtea noastră!

Domnul Iohannis, domnu Orban, domnul Vela, domnul Arafat, Rafila, Strainu, tot guvernul, zi și noapte se ocupă și se preocupă doar de binele nostru. Și Vodafone, și Orange, și Digi, și UPC, și Milka- Milka în plm, toți se trezesc la 5.30 dimineață și încep să lucreze pentru binele nostru. Nerecunoscătorilor”, este mesajul ironic postat deunăzi de Ozana Barabancea. În ultimele luni, jurata de la Te cunosc de undeva a susținut că noul coronavirus nu este altceva decât rodul unei conspirații mondiale.

ADVERTISEMENT