Life

Ozana Barbancea, în lacrimi. Vedeta a fost hărțuită și a chemat de urgență Poliția. Prima reacție

18.08.2020 | 14:00
ADVERTISEMENT

Ozana Barabancea este hărțuită pe internet după ce, în urmă cu câteva zile, o adolescentă i-a propus să îi creeze o pagină de fani. Artista a refuzat și de atunci a început calvarul.

Refuzul Ozanei a scos-o din minți pe tânăra fană care a început să îi scrie vedetei și de pe alte câteva conturi. Ulterior, și-a făcut cont pe TikTok cu numele artistei, unde făcea tot felul de înregistrări a căror țintă era chiar Ozana.

ADVERTISEMENT

Simțindu-se agresată și enervată la culme de adolescenta insistentă, Ozana Barabancea a făcut deja o sesizare la poliție și este hotărâtă să-i facă să plătească pe toți cei implicați.

Ozana Barabancea a ajuns la Poliție! A fost hărțuită pe internet de o adolescentă

Disperată într-o situație don care nu știa cum să iasă, Ozana Barabancea a cerut ajutorul poliției, în speranța că vor fi identificați toți cei implicați în această poveste.

ADVERTISEMENT

„ Eu am fost abordată de o persoană acum doua săptămâni, cred ca era o puștoaică, ce și a manifestat dorința de a mi face o pagină de fani . Eu am refuzat-o! A devenit agresivă și mi-a tot scris de pe 7-9 conturi!

Am apucat să le raportez la timp! Apoi, și-a făcut cont cu numele meu pe TikTok! Apoi, aici, a făcut tot felul de grupuri în care eu sunt ținta miștourilor ei!  Cred că acest comportament e de la pandemie, încerc să-i găsesc o scuză, dar cred că e imposibil!”, a transmis jurata de la Te cunosc de undeva pe un site de socializare.

ADVERTISEMENT

Deranjată de atitudinea adolescentei și văzându-se în imposibilitatea de a soluționa cazul mai repede, Ozana Barabancea a depus o plângere și-i lasă, acum, pe oamenii legii să găsească vinovații.

„ Am simțul umorului și țin la glumă, dar asta e instigare la ură, e blasfemie și mi-a pierit orice zâmbet. Am făcut sesizarea la poliție și vor fi identificate toate IP-urile și toți vor răspunde în fața legii”, a mai scris Ozana pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT