Sport

Aţi auzit de Ozana Tg. Neamț, Recolta Gheorghe Doja, Pescărușul Sarichioi sau Mausoleul Mărășești? Se bat la promovare! :D Programul barajelor pentru Liga a 3-a

12.06.2019 | 19:40
Ati auzit de Ozana Tg Neamt Recolta Gheorghe Doja Pescarusul Sarichioi sau Mausoleul Marasesti Se bat la promovare D Programul barajelor pentru Liga a 3a

În acest weekend sunt programate meciurile din prima manșă a barajului de promovare în Liga a 3-a. CSA Steaua, cel mai puternic club din Liga a 4-a, a ratat prezența la acest baraj, acolo unde va fi prezentă în schimb Carmen București. 

Programul barajelor de din Liga a 3-a

Se vor lupta pentru un loc în Liga a 3-a echipe ce poartă denumiri amuzante, precum Ozana Tg. Neamț, Recolta Gheorghe Doja, Pescărușul Sarichioi și Mausoleul Mărășești. Carmen are meci cu Mostiștea Ulmu, cea mai bună echipă din Călărași la acest nivel.  Meciurile retur vor avea loc săptămâna viitoare.

Baraj promovare Liga a 3-a
Baraj promovare Liga a 3-a

Interesant este că, înaintea acestui baraj, fanii de la CSA Steaua au contestat prezența lui Carmen, considerând că adversara din play-off-ul Ligii a 4-a ar fi încălcat regulamentul, folosind trei jucători extracomunitari pe teren în același timp. Carmen a publicat pe pagina de Facebook dovada că stranierii pe care îi are în lot nu se încadrează la categoria jucătorilor extracomunitari.

CSA Steaua a ratat astfel promovarea în Liga a 3-a pentru al doilea sezon consecutiv, iar Marius Lăcătuș și Ștefan Iovan și-au anunțat demisiile. Iovan a mai rămas pe bancă la meciul din finala Cupei României, faza pe București, disputat tot împotriva lui Carmen. Roș-albaștrii și-au luat o revanșă amară, impunându-se cu 3-1. Steaua va participa astfel în următorul sezon în Cupa României, iar, dacă va avea un parcurs îndelungat, poate ajunge să se dueleze chiar cu FCSB, echipa căreia i-a luat marca.

Rapid, echipă care a pornit de la același nivel cu CSA Steaua în vara anului 2017, a promovat recent în Liga a 2-a.