Ozil a semnat prelungirea contractului! Are cel mai mare salariu din istoria clubului Arsenal

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
01/02/2018, 20:24
Ozil a semnat prelungirea contractului! Are cel mai mare salariu din istoria clubului Arsenal

După luni bune în care i-a ţinut în tensiune pe fanii ”tunarilor”, internaţionalul german a decis să rămână pe Emirates. El a fost premiat de managerul Arsene Wenger, care l-a făcut cel mai bine plătit jucător din istoria lui Arsenal.

Mesut Ozil, în vârstă de 29 de ani, a semnat până în vara anului 2021 şi va avea un salariu anual de 13,7 milioane de euro (12 milioane de lire sterline). ”În final, am lăsat inima să decidă”, a spus mijlocaşul german după semnarea prelungirii contractului.

Ozil joacă din 2013 la Arsenal

În această iarnă, Arsenal Londra i-a adus pe Henrikh Mkhitaryan (de la Manchester United) şi pe Pierre-Emerick Aubameyang (de la Borussia Dortmund), dar i-a cedat pe Alexis Sanchez (la Manchester United), Olivier Giroud (la Chelsea Londra) şi Theo Walcott (la Everton).

Mesut Ozil i-a ţinut în joc de glezne pe cei de la Arsenal Londra, deoarece germanul intrase în ultimele şase luni de contrct şi putea negocia cu oricine o plecare în vară din postura de jucător liber de contract. Ozil a ajuns la Arsenal în 2013 de la Real Madrid.

Ştirea MOMENTULUI

Ronaldo, refuzat de Napoli! De ce nu a ajuns la echipa lui Maradona

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.