Nicio categorie

Ozil continuă să impresioneze: ce spune un coleg despre german

Deşi au trecut 3 săptămîni de cînd s-a transferat la Arsenal, Mesut Ozil continuă să impresioneze. Colegii săi sînt fascinaţi de tehnica sa, avînd numai cuvinte de laudă....
24.09.2013 | 18:37
Ozil continuă să impresioneze: ce spune un coleg despre german

Deşi au trecut 3 săptămîni de cînd s-a transferat la Arsenal, Mesut Ozil continuă să impresioneze. Colegii săi sînt fascinaţi de tehnica sa, avînd numai cuvinte de laudă.

O altă achiziţie a tunarilor, Flamini, a declarat că Arsenal are numai de cîştigat după venirea neamţului. “Ştiam că a fost o decizie bună să îl aducă la echipă, fiind unul dintre cei mai buni mijlocaşi din lume. Este o plăcere să joci alături de el şi îţi oferă siguranţă. Poate oricînd să decidă o partidă, indiferent de numele adversarului.” a declarat Flamini pentru ArsenalTV.

De asemenea, şi fostul portar la londonezilor, Lehmann, are cuvinte de laudă pentru compatriotul său: ” Este un fotbalist foarte valoros, însă după părerea mea Wenger a dat prea mulţi bani pentru transferul său. Cu siguranţă va face o figură frumoasă, punîndu-şi deja amprenta pe jocul lui Arsenal.” a spus fostul portar al Germaniei.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri