Advertorial

(P) 4.800.000 lei câștig în cazinoul online Superbet! Citește un interviu în exclusivitate cu SuperMilionarul!

Cel mai mare Jackpot din România a fost obținut la Superbet cu o miză de 2 lei.
29.07.2021 | 11:19
P 4800000 lei castig in cazinoul online Superbet Citeste un interviu in exclusivitate cu SuperMilionarul

M.D. a dat lovitura vieții. Totul cu superbucurie și supernoroc. Dar și cu un joc responsabil. Pe o mână de 2 lei a lovit cel mai mare Jackpot online din istoria României și azi vine înaintea noastră pentru a ne povesti despre el. Joacă și tu în SuperCazinoul care plătește cele mai dese și cele mai mari Jackpoturi!

Cum preferi să joci, pe telefon, pe laptop sau pe tabletă, și ai un interval orar anume în care obișnuiești să te distrezi în cazinoul online?

– Joc atunci când am timp. Doar de pe telefon. Nu am o oră fixă.

Care e pentru tine topul 5 al jocurilor preferate în cazinou?

– Shining Crown, Zodiac Wheel – pentru că sunt cu Jackpot acumulat, și Book of Ra, dar mai puțin. N-am top 5, fiindcă doar pe acestea le joc.

Au fost momente care te-au făcut să simți că vei câștiga un Jackpot istoric?

– Sincer, e greu să-mi dau seama. Hmmm… Am avut un sentiment că se va întâmpla ceva frumos, dar nu mă gândeam că la jocuri. Deci răspunsul corect e nu. A fost pur și simplu noroc.

Ce vei face cu banii?

– Am planuri mari: educație și business după facultate.

Cumva, poate pe aceeași linie, povestește-ne despre un vis de-al tău (sau un plan important) care ți s-a împlinit înainte să câștigi acest Jackpot istoric?

– Sunt încă student. Nu pot spune că mi s-au îndeplinit deocamdată planuri mari. Dar sper să am mintea să le îndeplinesc. Banii pare că i-am făcut.

Povestește-ne o altă întâmplare în care ai avut un noroc foarte mare.

– Am una supertare. Când am luat sala la permisul de conducere pentru că nu învățasem nimic, am mers pe intuiție.

Ce părere ai despre jackpoturile instant din cazinoul online Superbet? Când le ataci?

– Cât de curând. Știu de ele și vreau neapărat să le încerc. Se lovesc în peste douăzeci de jocuri. Dar am fost fidel jocurilor mele favorite până acum. Dar Jackpoturile Instant mă fac să încerc jocuri noi.

Descoperă și tu alături de el jocurile noastre cu Jackpot Instant: orar, zilnic și mega!

Joci și în agenții? Dacă da, ce preferi să joci?

– Joc exclusiv online și doar la Superbet. Acum, precis și prietenii mei care au aflat de câștigul meu vor face la fel.

Aviator, pe când?

– Am intrat în el, dar încă nu am jucat. E diferit de ce caut eu la un joc.

Pui și bilete la pariuri sportive? Dacă da, spune-ne ce pariuri preferi să plasezi (gen, ești tipul de jucător care merge pe goluri sau preferi soliștii, ori forțezi cu pauză/final)?

– Nu prea. Am pus maxim 10 de când am cont online la Superbet, dar de fiecare dată mă scotea câte un meci și am renunțat să bag la pariuri. Rămân cu cazinoul.

Te-ai bucura să existe un SuperSocial și în aplicația de Jocuri Superbet? Să ai un loc în care să discuți cu alți jucători din cazinoul online și să vă recomandați jocuri și în care crezi că ai putea ajunge un star (evident, nu neapărat cu identitatea ta, dar cu una de genul “SuperJack”).

– Ar fi bună o așa rețea de jucători de cazinou, dar nu mă văd un star în aplicație.

Instalează aplicația de jocuri Superbet și distrează-te oricând și de pe orice dispozitiv!

Care ar fi primul pont din partea ta, pentru ceilalți pasionați de jocuri de cazinou?

– Când am fost anunțat că am câștigat, primul lucru a fost să merg la mănăstiri, unde am fost să mă rog și să fac o donație. M-am rugat pentru sănătate, familie și reușită. Vreau să le spun tuturor să nu-și piardă capul, să joace responsabil. Doar cât își permit, că uite, eu cu 2 lei am devenit milionar.

Superbet se bucură atunci când vede această atitudine și speră că jucători precum M.D. devin influenceri pentru ceilalți. Jocurile de cazinou sunt jocuri de noroc, care nu trebuie privite drept o modalitate de îmbogățire rapidă. Ele sunt o distracție frumoasă și intensă, care poate aduce și câștiguri fabuloase. Dar până la ele, responsabilitatea e esențială.

Distrează-te pe mizele care îți sunt accesibile și norocul îți poate aduce și ție asemenea Jackpoturi care ar face istorie în orice țară din lume!

#HaiSăFimSUPER #SuperDistracție #SuperResponsabilitate