Advertorial

(P) 8 autovehicule Audi A4 puse la bătaie de Unibet în cadrul unei campanii excepționale dedicate pariorilor

În perioada 4 octombrie - 25 noiembrie 2021, agenția de pariuri și jocuri de noroc online Unibet rulează o campanie promoțională excelentă, cu peste 150 de premii, ce urmează a fi acordate prin tragere la sorți.
11.10.2021 | 15:51
(P) 8 autovehicule Audi A4 puse la bătaie de Unibet în cadrul unei campanii excepționale dedicate pariorilor

După ce a oferit 5 milioane de lei cu ocazia EURO 2020, cei de la Unibet pun acum la bătaie nu mai puțin de 8 autovehicule Audi A4 plus premii în bani, așa că ai toate motivele să alegi Unibet drept partener de pariuri în următoarele două luni.

Partea frumoasă este că nu este necesar să faci ceva deosebit pentru a avea șanse la premii. Este suficient să te bucuri de jocurile preferate la Unibet și te poți alege cu câștiguri de 3 feluri – cele normale oferite la jocuri, unul din super premiile campaniei (oferite prin tragere la sorți) și garantat 10 RON la pariuri și/sau 50 rotiri la sloturi (sunt totuși ceva condiții, prezentate mai jos).

Înainte de a vorbi despre mecanismul de participare, iată cum arată fondul de premiere al campaniei Câștigă un Audi pe săptămână la Unibet (este identic în fiecare săptămână): 

PozițiePremiu 
Locul 1Audi A4
Locul al 2-lea5.000 RON cash
Locul al 3-lea3.000 RON cash
Locurile 4-101.000 RON cu condiții de rulaj
Locurile 11-21500 RON   cu condiții de rulaj

 Cum poți câștiga un Audi A4 și alte premii la Unibet?

Câștigătorii vor fi stabiliți prin 8 trageri la sorți ce se vor desfășura în fiecare zi de vineri pe durata campaniei (8, 15, 22 și 29 octombrie & 5, 12, 19 și 26 noiembrie).

Pentru a primi tichete la extrageri, trebuie să ai un cont real la Unibet, să te înscrii la promoție pe site-ul www.unibet.ro (este obligatoriu) și să pariezi pe sporturile preferate sau să joci la sloturi ori la mesele din live cazino minim 50 RON.

Fiecare 50 RON rulați în perioada campaniei  îți vor aduce un tichet pentru extragerea de la finalul săptămânii. Nu există limită a numărului de tichete cu care poți intra într-o extragere. Cei care au contul în EURO, vor ține cont de conversia 5 RON = 1 EURO.

Rulajul necesar pentru acumularea de tichete poate fi făcut atât de pe desktop/laptop, cât și de pe mobil – direct din browser sau descărcând aplicațiile Unibet din Google Play sau App Store.

Sunt eligibile pariurile pre-meci și live, cu o cotă totală a biletului de minim 1.40. Pariurile închise mai devreme, cu Cash Out, nu îți vor aduce tichete. Iar dacă preferi jocurile de cazino, este bine să știi că rulajul trebuie făcut pe minim 0.50 per rotire / rundă.

Și asta nu e tot, cei 50 RON mizați la pariuri îți vor aduce garantat 10 RON la pariuri, iar dacă rulezi 50 RON la sloturile din cazino sau live cazino, primești garantat 50 de rotiri la slotul 20 Hot Blast de la EGT.

Premiile aferente locurilor 4-21 au condiții de rulaj 35x la Cazino și jocuri, 40x în Live cazino, 3x la Pariuri Sportive și/sau 7x la Bingo.

Cei 10 RON la pariuri sunt oferiți cu condiții de rulaj 5x pe cote 1.40+, iar cele 50 de rotiri se acordă pe 0.20 RON la slotul EGT Hot Blast, cu rulaj al câștigurilor  35x la Cazino și jocuri, 40x în Live cazino, 3x la Pariuri Sportive și/sau 7x la Bingo.

Campania este deschisă tuturor clienților (existenți sau noi). Fiecare client poate câștiga un singur premiu pe săptămână, însă mai multe pe perioada campaniei. Premiile sunt creditate în termen de 72 de ore de la finalizarea extragerii.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ADVERTORIAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 854. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri