Advertorial

(P) A încasat 250.000 RON într-o oră și jumătate! Noi câștiguri uriașe la Favbet

18.09.2023 | 15:12
P A incasat 250000 RON intro ora si jumatate Noi castiguri uriase la Favbet

O nouă săptămână, o nouă poveste de succes la Favbet, platforma de jocuri de noroc care devine destinația preferată pentru distracție și câștiguri pentru tot mai mulți jucători. De data asta, un norocos jucător a câștigat la slotul preferat 250.000 RON într-un interval de o oră și jumătate.

Marți, 12 septembrie, n-au fost 3 ceasuri rele pentru cel mai fericit client Favbet. Din contră, au fost ore cu câștiguri amețitoare! Slotul care i-a schimbat viața este Candy Palace, de la Amusnet Interactive, un joc nu neapărat popular, însă care poate oferi câștiguri bune. Primul spin câștigător i-a adus jucătorului nu mai puțin de 87.000 RON! Acesta a prins încredere și a continuat să joace la același slot. Și bine a făcut. Au mai urmat alte 6 lovituri majore, care i-au adus celui mai fericit jucător al săptămânii de la Favbet în total 250.000 RON, echivalentul a puțin peste 50.000 euro!

La Favbet, visurile pot deveni realitate și pentru tine. Dacă îți plac jocurile de noroc, Favbet te așteaptă cu mii de sloturi, zilnic sute de evenimente sportive pe care poți paria la cote mari, zeci de loterii internaționale populare, dar și cu un bonus de bun venit extrem de atractiv, de 150% din valoarea primei depuneri, în limita a 2000 RON, până la 725 de rotiri gratuite și un pariu fără risc de până la 250 RON. Favbet te cheamă la distracție, dar una responsabilă! Jocurile de noroc pot crea dependență.