Advertorial

(P) A început US Open 2021: Ponturi la pariuri pentru ultimul Grand Slam al anului

Startul la US Open 2021 s-a dat luni, iar competiția se anunță acerbă, în special în secțiunea feminină, unde sunt prezente aproape toate jucătoarele din elita tenisului feminin.
31.08.2021 | 23:37
P A inceput US Open 2021 Ponturi la pariuri pentru ultimul Grand Slam al anului
ADVERTISEMENT

Singurele absențe notabile de pe secțiunea feminină sunt Sofia Kenin și Serena Williams. În rest, sunt prezente toate jucătoarele din top 50 WTA. În aceste condiții, e greu de anticipat cine va câștiga.

Ashleigh Barty și Naomi Osaka par a avea un ușor avantaj, însă ultimele turnee de Grand Slam au demonstrat că orice jucătoare din top 50 WTA are o șansă.

ADVERTISEMENT

În schimb, pe tabloul masculin situația este ceva mai complicată, după ce  Dominic Thiem, Rafael Nadal și Roger Federer au fost nevoiți să absenteze din cauza accidentărilor. Astfel, Novak Djokovic are șansa să câștige al patrulea Grand Slam din  acest an.

Fiind ultimul Grand Slam din acest an, US Open 2021 prezintă un interes major și în rândul spectatorilor si telespectatorilor, iar pentru cei care sunt pasionati de pariuri am selectat cateva pariuri cu sanse bune de reusita.

ADVERTISEMENT

Simona Halep să câștige sfertul 3 de pe tablou

Simona Halep a fost repartizată pe o parte dificilă a tabloului, în care se mai află, printre altele, Naomi Osaka, Elena Rybakina, Cori Gauff, Elina Svitolina, Marketa Vondrousova, Madison Keys și Camila Giorgi.

Sportiva noastră revine după o accidentare, dar a arătat bine în partida cu Camila Giorgi din primul tur, deși a întâlnit o adversară aflată în mare formă.

ADVERTISEMENT

Așadar, Simona a lăsat în spate problemele medicale și arată că poate avea un turneu bun, deși nu are foarte multe meciuri în picioare. Motivația de a lăsa în urmă un sezon dificil, marcat de accidentări, este un argument demn de luat în calcul.

În plus, Simona a demonstrat de multe ori că este capabilă să obțină rezultate mari chiar și când puțini sunt cei care au așteptări de la ea. Un exemplu elocvent este parcursul de la Wimbledon 2019, turneu pe care l-a câștigat deși nu era una dintre favorite.

ADVERTISEMENT

În aceste condiții, cota 12.00 oferită de Unibet pentru acest pariu merită în luată în calcul. În fața Simonei se mai află Naomi Osaka (cota 3.25), Cori Gauff (cota 5.00), Elena Rybakina (cota 7.00) și Elina Svitolina (cota 7.50).

Ashleigh Barty să câștige US Open

Lidera clasamentului WTA este jucătoarea care a dominat în mare măsură acest sezon. A devenit campioană și la Wimbledon, după un parcurs fără greșeală, reușind astfel să își treacă în palmares al doilea turneu de Grand Slam.

La US Open, Barty nu a trecut până acum de optimile de finală, însă ultima prezență datează tocmai din 2019, an în care ascensiunea sa fulminantă abia începuse.

Australianca este însă într-o formă extraordinară și este principala favorită la Unibet să câștige turneul, cu cota 4.50. În spatele ei se află Naomi Osaka (cota 6.00), Aryna Sabalenka (cota 13.00), Iga Swiatek (cota 16.00) și Barbora Krejcikova (cota 17.00).

Novak Djokovic să câștige US Open

După ce campionul de anul trecut, Dominic Thiem, s-a retras, iar Rafael Nadal și Roger Federer nu vor participa și ei, US Open 2021 are un favorit clar: sârbul Novak Djokovic. Acesta a câștigat toate cele trei turnee de Grand Slam în acest an și are o șansă mare să reușească să îl obțină și pe al patrulea. Ar fi un Golden Slam, o performanță pe care în tenisul masculin au mai reușit-o doar Rod Laver (1962 și 1969) și Don Budge (1938).

Djokovic are în palmares trei titluri la US Open, însă vine după o amintire neplăcută la US Open 2020, unde a fost descalificat după ce a lovit cu mingea un arbitru de linie.

Unibet îi acordă prima șansă lui Djokovic să fie campion la ediția din 2021, cu cota 1.70, un pont ce merită încercat. În spatele său se află Daniil Medvedev (cota  5.00), Alexander Zverev (cota 6.50) și Stefanos Tsitsipas (cota 11.00).

Cotele si opțiunile de pariere sunt preluate din oferta casei de pariuri online Unibet, una dintre cele mai mari din lume. Openul american beneficiază de o oferta extinsă, pentru fiecare meci fiind disponibile zeci de pariuri.

Tot la Unibet, poți sa te bucuri si de cea mai noua inovație tehnologică Bet Stream Live. Cu această funcție poți plasa pariuri live instantaneu cu un singur click in timp ce vizionezi stream-ul, cotele fiind afisate în aceeași fereastră.

Tot în platforma Unibet, cei pasionați de tenis la cel mai înalt nivel, pot lua parte și la campionatul de pariuri US Open. O competiție destinată exclusiv celor care pariază pe tenis. Concursul are un format simplu, participarea este facilă oricărui jucător Unibet și are premii consistente. Poți accesa platforma Unibet pentru a vedea toate detaliile

Cotele publicate în acest articol pot suferi modificări în orice moment.

ADVERTISEMENT