Advertorial

(P) Află cum poți câștiga cu numai 1 leu jucat, un Super BMW E30, legendarul Ursuleț

Fiecare leu din miza de pe bilete la pariuri sportive, pariuri live, loto și virtuale plasate la terminale și casierii în agenție și scanate pe club.superbet.ro înseamnă o intrare la tragerea la sorți pentru superpremii
11.08.2022 | 12:14
P Afla cum poti castiga cu numai 1 leu jucat un Super BMW E30 legendarul Ursulet

Am dat cheie pentru sezonul 2 din campania SuperPasiuni turate la maxim! Promoția dedicată jucătorilor care aleg să parieze la Superbet în agenții și online și sunt membrii în SuperClub: au cont activ pe club.superbet.ro, în baza cardului de beneficii Superbet Club.

Marele premiu al campaniei e un BMW E30 care va fi tunat de Coasta de Est. O mașină iconică pentru pasionați, o mașină cu o poveste fabuloasă!

Lansat în 1982, BMW E30 a devenit cel mai legendar model lansat de către producătorul bavarez. Ultimul model 100% German (absolut totul la el era fabricat în Germania).

O mașină pentru pasionați: pentru șoferi. A venit după superpopularul E21 și trebuia să fie peste. Și a fost! La 40 de ani de la lansare, mașina rămâne un superstar între pasionații de mașini. Piața de tuning e plină de oferte pentru “Ursuleț”. O mașină atât de celebră încât a fost produsă și vândută în mai multe stiluri de caroserie: sedan (forma ei originală), coupe, cabrio și break. Cu motorizări în 4 cilindri, 6 cilindri, benzină sau diesel, iar unele modele au beneficiat chiar și de tracțiune integrală. O mașină care a strâns un număr record de 1436 de victorii în 1628 de curse de raliu, la diverse categorii.

Practic, vorbim despre “Treiarul” care e vârful de lance a tot ce înseamnă ingineria germană!

Îl poți câștiga dacă intri în agenția Superbet cea mai apropiată, ceri și primești gratuit cardul Superbet Club, îți activezi în baza lui contul pe club.superbet.ro și scanezi apoi pe acest site toate biletele pe care le plasezi până pe 5 octombrie la terminalele și casieriile din agențiile Superbet. În plus, îți vor fi înregistrate automat toate biletele pe care le vei plasa online în perioada campaniei, pe site-ul și aplicația de pariuri sportive Superbet!

Pe lângă acest impresionant BMW E30, la extragerea din 7 octombrie, ora 19, care va fi transmisă în direct pe canalul de YouTube Superbet, mai poți câștiga unul dintre cele 4 pachete VIP pentru 2 persoane, fiecare dintre ele cu experiență de cea mai înaltă clasă la Supermondial (bilete de avion, cazare, acces la eveniment!) sau unul dintre cele 100 de kituri de SuperMondial!

Fiecare leu din miza de pe bilete la pariuri sportive, pariuri live, loto și virtuale plasate de tine la terminale și casierii în agenție și scanate pe club.superbet.ro înseamnă o intrare la tragerea la sorți, deci, SuperNorocul îți poate aduce pentru oricare dintre acești lei, unul dintre premiile sezonului 2 SuperPasiuni turate la maxim, inclusiv marele premiu!

Bucură-te de plăcerea de a juca la Superbet în agenție (unde toată luna august beneficiezi în baza cardului Superbet Club și de 3% cashback la biletele plasate la casierie și scanate pe club.superbet.ro și de 5% cashback la biletele plasate la terminal și scanate pe club.superbet.ro).

Joacă responsabil, condu responsabil, fii mereu în control și bucură-te de superpasiunile tale turate la maxim!

Hai în SuperClub!