Advertorial

(P) Ai SuperCard, ai SuperAvantaje! Vezi surprizele pe care ți le-am pregătit!

Apreciem și susținem SuperPariorii de pretutindeni, motiv pentru care ne dorim mereu să-i ținem în priză cu diferite bonusuri, promoții și concursuri spontane și SuperAntrenante.
07.06.2021 | 15:13
P Ai SuperCard ai SuperAvantaje Vezi surprizele pe care ti leam pregatit

Punem mereu beneficiile pe tavă, însă cei mai fideli iubitori de pariori și sport au devenit membri oficiali ai comunității noastre prin intermediul SuperCardului obținut în agenții. Cu ajutorul acestuia, ai doar avantaje, iar crearea unui SuperCard este la dispoziția oricărui doritor. Știm cât de importante sunt propriile pasiuni pentru tine, iar din acest motiv noi te vrem întotdeauna mai aproape. Află beneficiile pe care ți le oferă SuperCardul și ce promoții te așteaptă Europeanul acesta. Puterea SuperCardului e la dispoziția ta! Înregistrează-te aici pe platforma Superbet și dă o fugă în agenție pentru a-ți crea propriul SuperCard!

Șansele cresc la SuperMilion!

Probabil ai auzit ce surpriză ți-am pregătit în acest sezon al Campionatului European! Cei mai experimentați pariori au șansa să câștige până la 1 milion de lei dacă ne oferă pronosticuri corecte pentru meciurile viitoare de la EURO. Intrarea în unul dintre cele mai profitabile concursuri ale anului este liberă pentru toți SuperPariorii, însă cei mai fideli membri ai comunității noastre au un beneficiu în lumea magică a SuperMilionului. Cardul Superbet le oferă posibilitatea de a pune o variantă în plus la acest concurs, fapt care le ridică șansele celor care țintesc premiul cel mare. Pentru a-ți mări și tu șansele de câștig la SuperMilion, ai nevoie de SuperCard!

Ai zilnic un pariu gratuit!

Promoția pariezi 20 lei, primești 20 lei e o mână salvatoare pentru toți pariorii. Bineînțeles, poți beneficia de aceasta zilnic cu ajutorul propriului SuperCard. Conceptul e foarte simplu! Pariezi minim 20 de lei zilnic pe sport și primești din partea casei un pariu gratuit de 20 de lei. Promoția e valabilă doar în agenții, iar pentru a te răsplăti pentru efortul tău, noi ne-am gândit să-ți dublam suma la 20 de lei pariați. SuperCardul e biletul tău catre orice promoție, iar noi îți suntem mereu recunoscători pentru că ne ești alături. Agențiile te așteaptă! Beneficiază acum de SuperCardul tău și pariază pe meciurile de fotbal!

Un SuperConcurs te așteaptă!

Europeanul acesta avem o surpriză de câteva sute de mii de euro pentru tine. Marele concurs nu s-a anunțat încă, însă un lucru e cert, SuperCardul va fi tichetul tău de participare. Zeci de premii valoroase li se vor acorda celor mai dedicați pariori, iar pentru a te face și mai entuziasmat de vestea cea mare, îți spun de acum că premiile mari vor avea 4 roți și vor fi dorite de toți pariorii. Pe lângă acestea, te așteaptă alte zeci de premii consistente, așa că rămâi alături de noi și creează-ți propriul SuperCard!