Advertorial

(P) Alex Pițigoi continuă seria de succese la Harghita Hillclimb Challenge și etapa de la Reșița

Victorie categorică la Harghita Hillclimb Challenge
08.07.2024 | 20:49
P Alex Pitigoi continua seria de succese la Harghita Hillclimb Challenge si etapa de la Resita

Weekend-ul trecut a fost unul de neuitat pentru pasionații de motorsport, cu Alex Pițigoi în prim-plan la Harghita Hillclimb Challenge, o etapă importantă din Campionatul Național de Viteză în Coastă. Competiția s-a desfășurat pe traseul ce duce către Harghita Băi, unde Alex a demonstrat din nou de ce este unul dintre cei mai buni piloți din România.

„Am obținut victoria la Categoria 1 FIA, îmbunătățind recordul traseului pentru categoria turismelor cu aproape 4 secunde! Cronometrul a fost principalul meu ”adversar”, având în vedere lipsa de la start a unora dintre principalii concurenți din cadrul categoriei, cu care mă voi întâlni din nou săptămâna aceasta la etapa de la Reșița,” a declarat Alex după cursă.

 

Un eveniment de succes la Harghita

Evenimentul de la Harghita a fost remarcabil nu doar prin performanțele sportive, ci și prin organizarea de excepție și prezența unui public foarte pasionat. În plus, cursa a fost transmisă, în premieră, în direct pe TVR Sport, oferind fanilor posibilitatea de a urmări acțiunea de pe traseu.

 

Performanțe remarcabile în cadrul Trofeului Național Masters, etapa de la Reșița

Weekend-ul acesta, Alex Pițigoi a concurat și la etapa de la Reșița, unde a continuat seria de succese, după victoria de la Harghita și clasarea pe podium în cadrul Trofeului Național Masters.

Alexandru ‘Dodo’ Pițigoi (Porsche 992 GT3 Cup) s-a impus în urma celor două manșe de concurs, reușind să completeze și podiumul OPEN al Trofeului Național Masters, demonstrând o dată în plus că este unul dintre cei mai valoroși piloți ai momentului.

 

Rămâi alături de noi pentru a afla mai multe despre performanțele spectaculoase ale lui Alex Pițigoi și pentru a-l susține în cadrul Campionatului Național de Viteză în Coastă! Vizitează zilnic site-ul winner.ro și fii la curent cu promoțiile pe care ți le oferim. A fi Winner este un stil de viață!

 Fă-ți Biletul Ideal cu Winner Betbuilder!

Winner Betbuilder este aici! Descoperă-l și creează-ți propria experiență de Pariuri. Poți combina între 2 și 10 opțiuni de pariere din cadrul aceluiași meci!

Turneele Sport Winner – distracție cât cuprinde și premii extraordinare

S-a tăiat panglica turneelor Sport! Asigură-te că te înscrii din timp pentru a profita la maxim de șansele la premiile ce vor fi acordate! Participă și distrează-te în timp ce te duelezi cu ceilalți Winneri!

Mai mult cu promoția Cotă +!

Descoperă chiar acum promoția Cotă +! Zi de zi, îți oferim o serie de bilete predefinite, cu o cotă finală mărită. Cota mărită este afișată direct pe bilet!

Cote mărite zilnic cu Ultra Cote!

Ultra Cotă e oferta care aduce în fiecare zi o serie de evenimente cărora le oferim cote mărite (Marjă 0%) pentru rezultatul final. Meciurile de la Ultra Cotă se pot combina între ele.

Pariuri fără stres cu Winner la 2 Goluri!

De câte ori n-ai auzit că 2-0 e cel mai periculos scor? E timpul să uiți de asta, pentru că acum există Winner la 2 Goluri. Nu mai stai cu emoții când pariezi prematch pe victoria favoriților tăi. Când echipa pe care ai mizat ajunge pentru prima dată la o diferență de două goluri pe tabelă, biletul tău este declarat câștigător.