Advertorial

(P) Anglia, Italia și Portugalia pe afișul zilei de duminică în calificările pentru EURO 2024

Etapa a doua din preliminariile EURO 2024 debutează, duminică, cu mai multe meciuri în care sunt implicate echipe cu greutate de pe Bătrânul Continent.
25.03.2023 | 19:59
P Anglia Italia si Portugalia pe afisul zilei de duminica in calificarile pentru EURO 2024
Jordan Henderson of England celebrates after scoring the goal of 0-4 during the UEFA EURO, EM, Europameisterschaft,Fussball 2020 round of 8 football match between Ukraine and England at stadio Olimpico in Roma, July 3rd, 2021. Photo Antonietta Baldassarre / Insidefoto antoniettaxbaldassarre

Anglia, Italia sau Portugalia, toate trei favorite pentru obținerea calificării la turneul final din Germania, vor intra pe teren doar cu obiectivul celor trei puncte în fața unor adversari din eșaloanele inferioare. Cu Betano se poate paria din meciurile Angliei, Italiei sau Portugaliei pentru o cotă cumulată doar cu opțiunea Bet Builder activată pentru fiecare partidă în parte.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere, pentru a beneficia de o cotă cumulată care să genereze câștiguri dintre cele mai atractive, cum vom vedea în exemplele de mai jos pe cele trei meciuri din oferta Betano a preliminariilor EURO 2024.

Anglia – Ucraina (duminică, 19:00)

  • Total goluri – Peste 2.5 (cota 1.72)
    De ce?Anglia a învins Ucraina la ultima întâlnire, cu 4-0, la EURO 2020. Mai multe informații statistice aici. Englezii au început în forță preliminariile pentru EURO 2024, cu victorie în deplasare contra Italiei, deținătoarea titlului european.
  • Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.60)
    De ce?Doar două meciuri din cele opt disputate între Anglia și Ucraina au avut goluri de ambele părți. Ultimele două partide au fost de NG.

Luxemburg – Portugalia (duminică, 21:45)

  • Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.55)
    De ce? Portugalia a câștigat ultimele 12 meciuri cu Luxemburg, iar în zece din aceste partide doar echipa lusitană a marcat. Precedentul duel cu Luxemburg gazdă s-a încheiat cu 3-1 în favoarea Portugaliei.
  • Marcator – Cristiano Ronaldo marchează oricând (cota 1.40)
    De ce? Cristiano Ronaldo a reușit un hattrick la precedenta confruntare a Portugaliei cu Luxemburg (5-0), pe 12 octombrie 2021, în preliminariile Cupei Mondiale din Qatar.

Malta – Italia (duminică, 21:45)

  • Total goluri – Sub 3.5 (cota 1.65)
    De ce? Italia a marcat puțin contra Maltei în ultimele patru meciuri, câștigând de două ori cu 2-0 și de două ori cu 1-0. Precedentele două partide au fost câștigate la limită de Squadra Azzurra.
  • Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.42)
    De ce? Malta a marcat doar două goluri în opt meciuri contra Italiei, ultima oară în 1993. Ultimele patru meciuri directe au fost de NG.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la cele trei meciuri din preliminariile EURO 2024 de duminică seara poți ajunge la o cotă cumulată de 17.49, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 174.98 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate cele șase pariuri de mai sus, din meciurile Anglia – Ucraina, Luxemburg – Portugalia și Malta – Italia, se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet. Apoi poți merge la un alt meci din oferta Betano și la fel, activezi mai întâi butonul Bet Builder și selectezi pariurile dorite.