Advertorial

(P) Anunț important! 25-30, stați în Casă! Promoții sport și cazinou, zi de zi

Când ziceai și tu că iei o pauză de la câștig, iar nu poți să stai liniștit. Că iar vine o promoție full option de la Casa Pariurilor. Ești cu sportul, cu meciurile de fotbal, cu Formula 1, cu tenisul de peste tot?
25.07.2022 | 13:50
P Anunt important 2530 stati in Casa Promotii sport si cazinou zi de zi

Când ziceai și tu că iei o pauză de la câștig, iar nu poți să stai liniștit. Că iar vine o promoție full option de la Casa Pariurilor. Ești cu sportul, cu meciurile de fotbal, cu Formula 1, cu tenisul de peste tot?

Avem ce-ți trebuie. În 6 zile de campanii una și una, ai pariuri fără risc pe campionatul nostru, extracâștig 20% pe biletele de UCL, din nou 50 lei pariuri fără risc și bonus cash, puncte de loialitate pe care poți să le folosești ca mize pentru pariuri fără risc, dar și +20% la biletele pe cursa F1.

Zi de zi, iar și iar, câștigi și câștigi. La fel de frumos e și în cazinoul Casa. Luni și marți (25 și 26) poți să câștigi din senin la ruletă live – până la 400 de euro/zi -, poți să te bagi într-un turneu cu 25.000 de lei câștiguri sau în campania Mystery Bonus )cu 50 de rotiri gratuite la sloturi, 25% bonus la depunere sau 100 de lei bonus de rulat).

Așa că derulăm. Între 25 și 30 aveți plin de promoții la Casa Pariurilor, sport și cazinou #casafiebine.