Advertorial

(P) Aplicația Vlad Cazino este în Magazin Play

Aplicația pentru dispozitive mobile de la Vlad Cazino este disponibilă direct din Magazin Play, începând cu luna iunie 2021.
08.06.2021 | 12:50
P Aplicatia Vlad Cazino este in Magazin Play

Astfel, dacă utilizezi un dispozitiv cu sistem de operare Android, acum poți instala rapid și mult mai simplu aplicația Vlad Cazino. Până acum, era nevoie să descarci fișierul APK și să activezi opțiunea instalare din „surse necunoscute”.

Vlad Cazino App pentru Android

Disponibilitatea aplicației Vlad Cazino în Magazin Play a devenit posibilă după ce compania Google și-a modificat politicile în privința aplicațiilor de jocuri de noroc pe bani reali. Dacă, până de curând, Google permitea descărcarea de astfel de aplicații doar în 4 țări (Franța, Marea Britanie, Brazilia și Irlanda), din prima parte a anului 2021 acest serviciu a fost extins în România, Australia, Belgia, Canada, Columbia, Danemarca, Finlanda, Germania, Japonia, Mexic, Noua Zeelandă, Norvegia, Spania, Suedia și SUA.

Ce jocuri pot fi accesate din Vlad Cazino App?

Cu aplicația pentru Android Vlad Cazino, ai acces rapid, sigur și 100% legal, la peste 850 de sloturi online și 60 de jocuri de masă distribuite de unii dintre cei mai cunoscuți producători de jocuri de cazinou: Play n GO, NetEnt, Microgaming, Relax Gaming, EGT, iSoft Bet, Big Time Gaming, Pragmatic Play, Novomatic și alții.

Desigur, cei de la Vlad Cazino știu cât de mulți fani au jocurile EGT în România, așa că există o colecție de peste 90 de sloturi EGT, toate conectate la celebrul Jackpot Cards, care poate oferi premii fabuloase în orice moment, pe orice miză.

Nu lipsesc nici jocurile noi, printre cele mai recent adăugate numărându-se titluri precum Hells Kitchen, Madame Destiny Megaways, Rome The Golden Age, Wild Chapo sau Book of Adventure.

Cei care preferă jocurile cu dealeri live au la dispoziție mese de ruletă la care se pot plasa mize pornind de la 0.50 RON până la 50.000 RON, mese de blackjack live cu mize între 10 RON și 25.000 RON și mese de baccarat cu mize 5 – 50.000 RON. Aceste jocuri de cazino live sunt dezvoltate și operate de Evolution Gaming și Pragmatic Play.

De asemenea, Vlad Cazino a pregătit 7 camere și pentru amatorii jocului de bingo pe internet. Aceștia au la dispoziție variantele de joc cu 75 și 90 de bile la care se pot achiziționa până la 120 de bilete per partidă cu sume pornind de la 0.20 RON. Pe platforma de bingo sunt disponibile și 20 de mini-jocuri care pot umple pauzele dintre sesiunile de bingo.

Fără a avea o platformă de poker online propriu-zisă, Vlad Cazino oferă clienților posibilitatea de a juca Jackpot Poker – turnee Sit & Go Hiper-turbo cu 3 jucători și multiplicator de premii. Mizând 1, 2, 5, 10, 25, 50 sau 100 de euro se pot câștiga premii aleatorii cuprinse între 1.5x și 1.000x miza.

Aplicațiile de mobil pentru casino online au devenit o necesitate, odată cu creșterea traficului pe smartphone-uri și tablete. Vlad Cazino a investit încă de la lansare în acest nou trend, astfel că serviciile sale în aplicație sunt la fel de bune precum cele de pe site. Optimizarea produselor oferite a fost urmată și de eficientizarea serviciilor.

Vlad Cazino App oferă clienților acces nu doar la întreaga gamă de jocuri, ci și la numeroase promoții de calitate zilnice, săptămânale sau lunare, iar tranzacțiile financiare se pot efectua la fel de rapid ca și pe desktop.

Nu în ultimul rând, pe dispozitivele mobile mai noi autentificarea în aplicația Vlad Cazino se poate face și cu ajutorul amprentei, fapt care te poate scuti de multe griji și timp pierdut.