Advertorial

(P) Arde zgura în așteptarea primelor sferturi de finală de la Roland Garros

Al doilea turneu de Mare Șlem din 2023 programează, marți, 6 iunie, primele două sferturi de finală din competiția de simplu pe tabloul feminin.
05.06.2023 | 17:23
P Arde zgura in asteptarea primelor sferturi de finala de la Roland Garros
Elina Svitolina ukr TENNIS : Roland Garros 2023 - Paris - 04/06/2023 JBAutissier/Panoramic PUBLICATIONxNOTxINxFRAxITAxBEL

Revelația Karolina Muchova o va înfrunta pe Anastasia Pavlyuchenkova, o fostă finalistă la Paris, în timp ce Elina Svitolina și Aryna Sabalenka promit un duel de zile mari pentru un loc în semifinale. Cu Betano, la Roland Garros, meciurile pot fi câștigate automat când jucătoarea pe care ai mizat câștigă primul set cu 6-0 sau 6-1 prin promoția ”Decisiv din Primul Set”.

Cum poți profita de ”Decisiv din Primul Set”

Turneul de la Roland Garros readuce în atenție, pe Betano, îndrăgita promoție ”Decisiv din Primul Set”. O ofertă prin care pariul devine verde dacă jucătoarea pe care ai pariat câștigă primul set cu 6-0 sau 6-1, chiar dacă adversara revine și câștigă meciul, cum vedem adesea că se întâmplă în disputele din circuitul profesionist feminin.

Pentru ziua de marți, 6 iunie, am ales două meciuri din oferta Betano dedicată turneului feminin de la Roland Garros. Cele două dispute sunt programate în faza sferturilor de finală, unde fiecare punct are o greutate specială din perspectiva mizei uriașe de a ajunge în careul de ași la prestigiosul turneu de Mare Șlem din capitala Franței.

Karolina Muchova – Anastasia Pavluchenkova
Câștigător – Anastasia Pavlyuchenkova (cota 2.40)
De ce? Finalistă în 2021 la Roland Garros, Pavlyuchenkova este la două victorii de o nouă prezență în ultimul act. Rusoaica are 2-1 la general cu Muchova, una dintre victorii fiind obținută de Pavlyuchenkova chiar pe zgură, în 2021 la Madrid. Un singur set a pierdut Muchova în cele patru meciuri disputate anul acesta la Roland Garros, iar printre ”victimele” sale s-au numărat Maria Sakkari în primul, apoi Nadia Podoroska, Irina Begu și Elina Avanesyan. În fața rusoaicei de pe locul 134 mondial Muchova și-a pierdut de două ori serviciul în fiecare dintre seturile disputate. Pavlyuchenkova a revenit de fiecare dată de la set pierdut în ultimele trei meciuri de la Roland Garros, cu Liudmila Samsonova, Anastasia Potapova și Elise Mertens. Pentru Muchova este al patrulea sfert de finală atins în acest an, după Auckland, Dubai și Indian Wells. De cealaltă parte, Pavlyuchenkova are 10-1 palmares în ultimele 11 meciuri disputate la Roland Garros.

Elina Svitolina – Aryna Sabalenka
Pariul pe scorul la seturi – 1-2 (cota 3.85)
De ce? Sabalenka a ajuns pentru prima dată în sferturi la Roland Garros. Jucătoarea din Belarus n-a pierdut niciun set în cele patru meciuri disputate până acum. Campioană la Australian Open în debutul sezonului, Sabalenka are 13-2 record pe zgură înaintea meciului cu Svitolina, cucerind titlul de la Madrid și disputând finala de la Stuttgart în pregătirea participării de la Roland Garros. Svitolina a început turneul pe locul 192 mondial, dar în clasamentul virtual a ajuns deja pe 73 în urma victoriilor obținute cu Martina Trevisan, Storm Hunter, Anna Blinkova și Daria Kasatkina. Jucătoarea din Ucraina a revenit de la set pierdut în turul 2 și turul 3. Întoarsă din concediu de maternitate, Svitolina avea 0-3 record în circuit până la turneul de la Strasbourg, câștigat pe 27 mai chiar înaintea Roland Garros. Aflată pentru a noua oară în sferturi la un Grand Slam, Svitolina speră să facă pasul în a treia semifinală de turneu major. Ar fi prima semifinală pentru ucraineancă, după Wimbledon și US Open 2019. Scorul la general între Svitolina și Sabalenka este egal, 1-1. Singurul meci pe zgură, disputat în 2020 la Strasbourg, a fost câștigat de Svitolina. Ambele dispute anterioare au avut nevoie de set decisiv.

Cu Betano, pe cele două meciuri de mai sus am ajuns la o cotă cumulată 9.24, iar cu o miză de 10 lei se poate ajunge la un potențial câștig de 92.40 de lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul după propria inspirație.

Oferta ” Decisiv din Primul Set” este valabilă doar pe pariurile plasate pe piața ”Câștigător meci” înainte de începerea meciului. În acest caz, dacă jucătoarea ta câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului.