Advertorial

(P) Au dat lovitura jucând! O nouă săptămână cu câştiguri fabuloase la Favbet

23.05.2023 | 12:13
P Au dat lovitura jucand O noua saptamana cu castiguri fabuloase la Favbet

În lumea jocurilor de noroc, fiecare visează să dea marea lovitură care să îi schimbe viaţa şi pe care să o povestească tuturor. Pentru câţiva jucători, acest lucru a devenit realitate în ultima săptămână la Favbet, platforma online de pariuri şi cazinou care cucereşte tot mai mulţi români.

Se pare că la Favbet norocul e la tot pasul. Şi spunem asta pentru că a fost o săptămână extrem de productivă pentru câţiva pasionaţi de jocuri de noroc care au dat lovitura la sloturi, loto sau pariuri sportive.

Unul dintre cele mai mari câştiguri ale săptămânii a venit la jocul “Floating Dragon Megaways Hold & Spin”, de la Pragmatic Play. Un norocos jucător a câştigat 40.000 de lei cu doar 200 de lei investiţi. S-a câștigat și cu Jackpot la Favbet în această săptămână. Un jucător a dat marea lovitură la jocul “Egypt Quest Jackpot”, de la Amusnet Interactive. Jackpotul l-a îmbogățit cu 30.000 de lei! Și jocul “20 Dazzling Hot” a făcut fericit un alt pasionat de jocuri de noroc. Acesta a mizat pe o mână 20 de lei, iar câştigul a fost de 1000 de ori mai mare, adică 20.000 de lei. Aşa noroc să tot ai!

La Loto, planetele s-au aliniat pentru 8 jucători în zilele de 16 și 17 mai. Cumulat, aceștia au avut câștiguri impresionante de 60.000 de lei! Cel mai mare dintre ele a fost de 19.000 de lei, la loteria Kino Grecia 20/80. Norocosul câștigător a mizat doar 87 de lei! A fost o săptămână care a adus câștiguri mari și la pariuri, indiferent că s-a pariat pe tenis, fotbal sau alte sporturi.  Aceste câștiguri demonstrează că norocul poate veni alături de oricine, iar Favbet poate fi locul unde visurile devin realitate.

Platforma Favbet oferă peste 1000 de sloturi, inclusiv cele mai populare din lume, precum celebrele Shining Crown sau Book of Dead, zeci de mese de cazinou live, dar și cele mai jucate loterii din lume. În plus, pasionații de pariuri au de ales dintre sute de evenimente sportive zilnic, iar cotele oferite sunt printre cele mai mari de pe piață. În plus, Favbet vine mereu cu noi promoții și turnee cu premii mari, precum TV-uri sau telefoane și tablete de ultimă generație. Așa că, dacă vrei să ai parte de distracție, dar și de o experiență pozitivă de joc, încearcă Favbet. Nu uita să joci mereu în mod responsabil!