Advertorial

(P) – Azi coborâm in minele de aur alături de Dan Capatos, live de la 21 pe YouTube Superbet!

Este joi și, ca de fiecare dată, ne vedem de la ora 21:00, live pe canalul YouTube Superbet pentru o nouă ediție a emisiunii “Superjocuri cu Capatos”.
02.06.2022 | 15:15
P  Azi coboram in minele de aur alaturi de Dan Capatos live de la 21 pe YouTube Superbet
(P) - Azi coborâm in minele de aur alături de Dan Capatos, live de la 21 pe YouTube Superbet!

Pe lângă sesiunea de joc efectiv pe care Dan o face alături de pasionați, nu vei rata nici de această dată poveștile savuroase și pline de umor pe care supermoderatorul le-a pregătit. Participă la show și întrebările tale pot fi alese pentru a primi cele mai sincere răspunsuri.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat.

E momentul să trecem la treabă și să coborâm în minele de aur pentru a căuta cele mai mari pepite alături de pricepuții mineri pitici, stăpânii bogățiilor subterane. Drill that Gold este un slot cu o grafică deosebită, în care răbdarea și munca grea plătesc foarte bine pentru că ai ocazia unui câștig maxim de 4000 x miza de joc.

Se joacă pe o tablă de 5 role cu câte 3 poziții și plătește pe 20 de linii de câștig. Face parte din promoția zilnică și săptămânală Drops and Wins în care poți câștiga premii cash cu o singură rotire superinspirată. Se acordă 500 de premii zilnice de până la 1000 x miza de joc cu un fond zilnic de premiere de 45.000 de lei. Săptămânal se acordă 1500 de premii, un fond total de 310.00 de lei și un premiu maxim de 10.000 x miza de joc. Sunt premii care chiar merită efortul, nu-i așa?

Cel mai bun plătitor simbol de pe tablă este minerul pitic care când apare stivuit pe una dintre role declanșează modul special de joc cu burghiul. Stiva se transformă direct într-un simbol burghiu argintiu care poate acorda aleator un premiu în bani de până la 100x miza de joc.

3 sau mai multe simboluri bonus aterizate pe tablă acordă speciala de rotiri gratuite denumită Rotiri Aurii care are până la 10 spinuri și este redeclanșabilă. În timpul specialei apare burghiul auriu care acordă garantat un premiu de până la 1000 x Miza de Joc atunci când vine stivuit pe una dintre rolele jocului.

Pentru o miză antebet mărită cu 25% în timpul jocului normal toate burghiele de pe tablă vor fi aurii și vor acorda suplimentar un premiu garantat de până la 100 x miza de joc.

Descoperă chiar acum acest nou super joc și bucură-te de superpremiile din promoția Drops and Wins. Sau dacă vrei să îl vezi într-o demonstrație live te așteptăm diseară de la 21 pe canalul YouTube Superbet unde Dan Capatos va încerca acest slot în premieră și în exclusivitate.

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi 15 la număr și fiecare înseamnă 50 de lei de pentru jocul zilei Drill That Gold. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus!

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici  și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de premiile oferite de Capatos. În plus, ai și 300 de Rotiri Gratuite la trei dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găsești în Cazinoul-Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#DrillThatGold #PragmaticPlay #SuperjocuriCuCapatos #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil