Pariuri sportive

(P) Azi, la 17:00, în direct online, avem SuperLive Show! Premiu de colecție: mănușile semnate de eroul de la Istanbul, Jerzy Dudek!

22.05.2020 | 12:42
P Azi la 1700 in direct online avem SuperLive Show Premiu de colectie manusile semnate de eroul de la Istanbul Jerzy Dudek

Dacă e sport, să fie live! Dacă e live, să fie SuperLive! Iar dacă e show, să fie SuperLive Show! Cea mai nouă, mai completă și mai atractivă emisiune de sport și pariuri anunță ediția a doua. Una cu invitați surpriză, premii și conținut variat, ingredientele pentru startul perfect într-un super week-end pe care iubitorii sportului îl pot începe cu super distracție și super legende!

SuperLive Show e noua emisiune de sport cu cel mai mare reach pe net! În fiecare vineri, de la ora 17:00, Superbet este gazda unei emisiuni de o oră pe Facebook și YouTube, exclusiv online din România! Jurnaliștii Dan Filoti și Lucian Lipovan sunt moderatorii SuperLive Show și au mereu superinvitați din presă și din lumea sportului.

Azi, Lucian Lipovan a pregătit un material ce va putea fi vizionat în premieră mondială: un interviu cu Jerzy Dudek, în care ambasadorul de brand al Superbet în Polonia povestește detalii din culisele celei mai spectaculoase Finale a Ligii Campionilor, finală câștigată de Liverpool în anul 2005 la Istanbul. Atunci, „cormoranii” au revenit de la 0-3 la pauză și au învins-o pe AC Milan la penalty-urile de departajare, unde portarul Dudek a făcut diferența.

Marele premiu al emisiunii constă într-o pereche de mănuși profesionale, semnate de Jerzy Dudek!

Emisiunea poate fi urmărită în direct de la 17:00, pe conturile oficiale de Facebook și YouTube ale Superbet, la aceste link-uri: Facebook (https://www.facebook.com/superbet.ro), respectiv YouTube (https://www.youtube.com/channel/UCL6Qc_XWLUHBq1NYwu7prCA?ucbcb=1).

Dan Filoti i-a provocat pe Vali Moraru și Mihai Mironică – jurnaliști de calibru  și fani Liverpool – să comenteze amintirile lui Dudek. Mihai Mironică va prefața într-un material video exclusiv etapa din weekend din Bundesliga, campionatul de top revenit săptămâna trecută pe biletele pariorilor.

Foarte așteptat de toți cei care urmăresc emisiunea e și challenge-ul live dintre Mihai Leu și Cătălin Moroșanu. Ei se vor întrece la duble în pumn cu sticla de apă!

În fiecare ediție a emisiunii, concursurile cu premii săptămânale bucură cu peste 5500 de lei norocoșii câștigători. Premiile se acordă live, prin tragere la sorți, în timpul emisiunii. În prima ediție, s-au dat 5 vouchere eMag de câte 500 lei fiecare și 10 vouchere pentru SuperDistracție pe Superbet.ro de câte 500 de lei fiecare. Ilie Dumitrescu și Pancu au fost starurile ediției inaugurale și s-au întrecut în „dublele” cu sulul de hârtie igienică. Aproape 80.000 de „suporteri” au stat cu ochii pe emisiunea care a fost memorabilă, precum o victorie frumoasă dintr-un gol în minutul 90+3.

Aici poate fi vizionată integral prima ediție a emisiunii SuperLive Show: https://www.youtube.com/watch?v=LMu6-Ierq-s

„M-am simțit foarte bine la SuperLive Show și mă bucur că Superbet face asemenea emisiuni pentru fanii sportului, abia aștept să ne revedem și în alte ediții”, spune Ilie Dumitrescu, ambasadorul Superbet și unul din invitații speciali ai primei ediții a emisiunii SuperLive Show.

Ne vedem în direct!

Despre Superbet

Grupul Superbet România a fost fondat în 2008 și este liderul pieței de retail din România, unde operează în prezent peste 1200 de agenții. Este prima companie românească premiată 3 ani consecutivi la Central and Eastern European Gaming Conference (C.E.E.G.C.) cu trofeul suprem: Cel Mai Bun Operator de Pariuri Sportive din Europa Centrală și de Est.

Pentru mai multe detalii despre emisiunea SuperLive Show scrieţi un mesaj către Horia Nistor, Marketing Online, la adresa de mail horia.nistor@superbet.ro.

Vă mulţumim!