Advertorial

(P) Azi vizităm San Quentin alături de Dan Capatos, de la 21 pe YouTube Superbet

San Quentin xWays se desfașoară în celebra închisoare federala San Quentin, cea mai veche din California, în care scopul este să îi ții în frâu pe cei mai răi dintre deținuți și să te bucuri de superspeciale.
23.06.2022 | 17:42
P Azi vizitam San Quentin alaturi de Dan Capatos de la 21 pe YouTube Superbet

Este joi și ca de fiecare dată ne vedem de la ora 21, live pe canalul YouTube Superbet pentru o nouă ediție a emisiunii “Superjocuri cu Capatos”. Pe lângă sesiunea de joc efectiv pe care Dan o face alături de pasionați, nu vei rata nici de această dată poveștile savuroase și pline de umor pe care supermoderatorul le-a pregătit. Participă la show și întrebările tale pot fi alese pentru a primi cele mai sincere răspunsuri.

Intră acum pe canalul nostru și setează-ți reminder pentru a primi notificarea la începutul acestui show care nu trebuie ratat de niciun pasionat.

Slotul pe care îl testăm astăzi în supershow-ul lui Dan este unul cu o poveste specială. San Quentin xWays se desfașoară în celebra închisoare federala San Quentin, cea mai veche din California, în care scopul este să îi ții în frâu pe cei mai răi dintre deținuți și să te bucuri de superspeciale.

Jocul are mai multe funcții speciale: Enhancer Cells (în partea superioară și inferioară a fiecărei role sunt pozițiile blocate ale Enhancer Cell. Când acestea sunt declanșate pentru a se deschide, descoperă unul dintre cele 5 simboluri de plată superioare: Wild, Razor Split sau xWays), Bonus (atunci când unul sau două simboluri Bonus apar pe role, aceste simboluri se transformă în Wild și deschid și Enhancer Cell corespunzătoare; 3 sau mai multe simboluri Bonus declanșează Lockdown Spins), Lockdown Spins (3, 4 sau 5 simboluri Bonus declanșează Lockdown Spins cu 1, 2 sau 3 Jumping Wilds de pornire. Numărul de rotiri gratuite și multiplicatorul se decid la începutul rundei)

Jumping Wilds sunt declanșate atunci când un Simbol Wild apare pe rola cu acceleratorul Razor Split. În acest caz, multiplicatorul se dublează, iar valoarea maximă a multiplicatorului pe care Jumping Wild o poate avea este 512.

Câștigul maxim al jocului este 150.000x miza, iar jucătorii pot alege o miză cuprinsă între 1 leu și 160 de lei.

Și în această seară am pregătit multe pachete bonus pentru participanții la live. Bonusurile vor fi acordate jucătorilor care se implică în show, vor fi 15 la număr și fiecare înseamnă 50 de lei pentru jocul zilei, San Quentin xWays. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus!

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit pentru jocurile de Cazinou și posibilitatea să te bucuri de premiile oferite de Capatos. În plus, ai și 300 de Rotiri Gratuite la trei dintre cele mai populare sloturi de pe platforma noastră. Durează doar 3 minute să-l deschizi iar distracția este garantată!

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate jocurile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#SanQuentinXWays #RedTiger #SuperjocuriCuCapatos #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil