Advertorial

(P) Baraj pentru Liga 3! Te distrezi cu 38 de echipe cu nume amețitoare și SUTE de cote câștigătoare!

În weekend, la Casa Pariurilor, te distrezi pe cinste cu barajele de promovare în Liga 3. Ai sute de cote câștigătoare pentru 38 de echipe cu nume amețitoare
24.06.2022 | 18:57
P Baraj pentru Liga 3 Te distrezi cu 38 de echipe cu nume ametitoare si SUTE de cote castigatoare

Când vezi meciuri de baseball pe CNN ori Seinfeld pe Netflix, nu te întrebi cum de stau așa lejer cu hotdog și cola? Tu vrei pe garduri, pe scaune-n peluză, iar tribunele să strige Victorieee!”.

Acum e momentul să trăiești în stil american meciurile românești. Liniștit, cu o cola lângă, cu app-ul Casa pe live și bănuți de înmulțit. Poți să pui pariuri turbate pe meciurile de la barajul pentru Liga 3. Pe listă e și CS Dinamo, care a bătut în tur cu 3-2 la Independența Venus. Dar asta nu e tot. Miza e mare, că oricine poate ajunge cu un pas mai aproape de fotbalul performant din diviziile profesioniste.

Meciuri pline de acțiune, suspans (și probabil comedie) în cea mai bună măsură vor fi între Glina și Amara, ACB Ineu cu ACS Dănceu, Onești și Rapid Brodoc, dar mai ales între inegalabilele Dărăbani și Erbiceni. Le știi? Nu o să găsești mare lucru prin statistici, de asta suntem siguri!

Dar chiar credem că e momentul pentru un pariu lejer, fără emoții, așa cum ar trebui să fii dacă și vrei să câștigi. Ca-n competițiile mari, meciurile sunt aproape toate de la 17:30, pe 25 iunie. Numai Dinamo, echipa mai vedetă, joacă de la 19:00 cu Venus Independența.

Normal, toate cotele sunt pe Casa. #casafiebine