Advertorial

(P) Betano dă startul noului sezon de Liga 1. Cotele pentru câștigarea titlului din 2024

26.05.2023 | 16:54
P Betano da startul noului sezon de Liga 1 Cotele pentru castigarea titlului din 2024
Gheorghe Hagi si Ciprian Marica se bucura dupa castigarea Superligii in urma meciului de fotbal dintre Farul Constanta si FCSB, desfasurat pe Stadionul central al Academiei Gheorghe Hagi din Ovidiu, duminica 21 mai 2023. Ovidiu *** Gheorghe Hagi and Ciprian Marica rejoice after winning the Super League following the football match between Farul Constanta and FCSB, held at the Central Stadium of Gheorghe Hagi Academy in Ovidiu, Sunday, May 21, 2023 Ovidiu Copyright: xRazvanxPasarica/SPORTxPICTURESx

Betano anticipează startul viitorului sezon cu prezentarea în oferta de pariuri antepost a cotelor pentru câștigarea campionatului 2023/24, cu un top trei al favoritelor la titlu din care nu lipsesc CFR Cluj, FCSB și Universitatea Craiova. Ai șansa acum, pe Betano, să pariezi pe cine crezi că se va impune în noul campionat. Va reuși Farul să-și apere titlul, revine CFR Cluj în fruntea ierarhiei sau FCSB va obține primul trofeu după nouă ani de așteptare?

Cotele primelor cinci favorite la câștigarea titlului în 2024, în Liga 1

CFR Cluj – cota 3.25

După cinci titluri cucerite la rând, între 2018 și 2022, pentru CFR Cluj anul 2023 a reprezentat sfârșitul acestei dominații autoritare în campionatul intern. Echipa din Gruia nu doar că a ieșit devreme din lupta la titlu, dar a pierdut și bătălia pentru poziția secundă. Astfel, CFR Cluj mai are de așteptat pentru a fi sigură de prezența în cupele europene. Mai întâi trebuie să-și asigura locul trei în ultima etapă a playoff-ului, iar apoi să dispute un baraj cu învingătoarea barajului dintre FCU Craiova 1948 și FC Voluntari. Peste vară se anunță mișcări importante în lotul ardelenilor, mutări prin care CFR să revină sezonul următor în lupta pentru titlu.

FCSB – cota 3.25

De la introducerea sistemului competițional cu playoff și playout FCSB nu a câștigat niciodată campionatul. Ultimul titlu al roș-albaștrilor este cel cucerit în 2015, cu Costel Gâlcă pe bancă, atunci când în Liga 1 a fost ultimul sezon fără playoff/playout. Din opt sezoane jucate după sistem competițional, FCSB a încheiat pe locul doi în șapte ocazii, inclusiv anul acesta. Excepție face anul 2020, când echipa cu baza de antrenament în Berceni a terminat pe locul cinci. Patronul celor de la FCSB le-a promis fanilor că sezonul următor echipa va câștiga campionatul, de aici și necesitatea unor transferuri pe măsura ambițiilor.

Universitatea Craiova – cota 6.00

Echipa din Bănie n-a mai câștigat titlul în România din anul 1991. Mulți dintre fanii actuali ai echipei nici nu erau născuți la ultima izbândă a Craiovei Maxima, de aici și dorința uriașă de a performa în campionat. Locul doi ocupat în 2020 reprezintă cea mai bună clasare a juveților la finalul unui sezon cu playoff, iar anul acesta Universitatea Craiova păstrează doar șanse teoretice pentru o participare în cupele europene. Eventuala rămânere pe din afara pozițiilor de Europa ar putea constitui un avantaj pentru olteni în pregătirea și abordarea noului campionat.

Farul Constanța – cota 6.50

Gheorghe Hagi a adus un nou titlu la Constanța, de această dată pentru echipa care poartă numele reprezentativ pentru suflarea fotbalistică de la malul mării. Este al doilea titlu cucerit de Gheorghe Hagi ca antrenor în Liga 1 și primul cu brandul Farul rezultat din ”unirea” cluburilor Viitorul și Farul. Echipa ”Regelui” a încheiat sezonul regular pe primul loc, fiind echipa cu cel mai bun atac și cea mai bună apărare. Stilul de joc ofensiv nu s-a schimbat nici în playoff, unde Farul a marcat de două ori mai multe goluri comparativ cu CFR Cluj, ultima campioană, înaintea etapei finale. O singură înfrângere pentru Farul, echipă care a scăpat de emoțiile ultimei runde după o victorie de răsunet contra rivalei FCSB. După titlul cucerit anterior, în 2017, pentru Viitorul de atunci a urmat doar o clasare pe locul cinci sezonul următor.

Rapid – cota 9.00

Revenită în prima ligă după ce a trecut prin toate eșaloanele fotbalului românesc, Rapid a bifat prima prezență în playoff. Locul cinci la finalul sezonului 2022/23 este însă departe de așteptările suporterilor, iar pentru anul următor pe buzele giuleștenilor e un singur cuvânt: titlul! Un campionat pe care Rapid nu l-a mai câștigat din anul 2003.

Intră acum pe Betano și pariază pe cine crezi că va câștiga titlul în sezonul următor de Liga 1, profitând de cele mai bune cote de pariuri antepost.