Advertorial

(P) Betano oferă 77 de lei Bonus să joci în finală la Cupa României Betano

Stadionul Municipal din Sibiu găzduiește, miercuri, 24 mai, ultimul act din Cupa României Betano, o partidă care aduce față în față pe Sepsi Sf. Gheorghe, deținătoarea trofeului, și Universitatea Cluj, revelația sezonului.
23.05.2023 | 20:21
P Betano ofera 77 de lei Bonus sa joci in finala la Cupa Romaniei Betano
Romanian SuperLiga 1: Universitatea Cluj vs. Sepsi OSK, Cluj Arena, Cluj-Napoca, Romania, 22 August 2022 Dimitrov Radoslav and Alexandru Chipciu during Romanian SuperLiga 1: Universitatea Cluj vs. Sepsi OSK, Cluj Arena, Cluj-Napoca, Romania, 22 August 2022 Copyright: xAncaxTepeix

Betano a devenit sponsorul principal al Cupei, oferind și numele competiției – Cupa României Betano – din acest sezon. Cu experiență și implicare în sport de peste 10 ani, acest operator european de top al industriei de pariuri sportive și cazinou online vine în sprijinul fanilor cu evenimente dedicate pe finala Cupei, din dorința de a sprijini sportul, dar și pe oamenii de suflet aflat în jurul său: suporterii.

Indiferent că vei fi la stadion sau acasă, Betano îți oferă cadoul perfect pentru a trăi meciul la cote maxime. Ia-ți la meci deviceul preferat, accesează siteul sau aplicațiile de iOS sau Android ale Betano și primește cadoul special.

Dacă te vei înregistra pe Betano înainte de meci sau pe durata sa cu codul promo BETANO77, vei primi gratuit, fără a depune în cont nici un leu, un bonus în valoare de 77 de lei. Vei putea juca acești 77 de lei pe finala Cupei, folosind Bet  Builder și o cotă de minimum 4.00, iar dacă vei câștiga își vei putea retrage direct banii, fără alte condiții.

Dacă a pregătit ceva pentru clienții noi, nici actualii membri ai Betano nu au fost uitați. Orice membru al Betano va primi banii înapoi pe price pariu cu cotă de minimum 3.00 plasat pe finala Cupei, dacă pariul va fi necâștigător.

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea Bet Builder oferită de Betano poți plasa până la șapte pariuri diferite din finala Cupei României, pe același bilet, pentru o cotă cumulată cât mai atractivă, după cum vom vedea mai jos.

Astfel, cu Bet Builder activat din partea sus a ecranului la meciul Sepsi – ”U” Cluj din finala Cupei României poți ajunge la o cotă cumulată de 11.00, iar cu o miză de 10 lei câștigul poate fi de 110.00 lei. Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciului. De asemenea, alegerile făcute au un caracter informativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria inspirație.

Toate patru patru pariuri de mai jos se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meci, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Sepsi – U Cluj (miercuri, ora 20:30)

Să ridice trofeul – Sepsi (cota 1.50)
Ambele echipe înscriu – Da (cota 2.05)
Cornere – Peste 9.5 (cota 2.05)
Total Cartonașe – Sub 5.5 (cota 1.72)

Nu uita de Speciale. Pariuri de distracție la finala Cupei României Betano

Spre exemplu, poți paria pe primul eveniment din meci, fie că vorbim de aruncare de la margine, lovitură liberă, corner sau șut la poartă, sau îți poți încerca norocul pe metoda marcării primului gol din meci. Va fi o execuție dintr-un șut, o lovitură de cap, dintr-o fază fixă (penalty sau lovitură liberă) sau va fi un meci fără goluri? Totul ține de tine și de inspirația pe care o ai la acest meci cu miză mare.

De asemenea, în Speciale poți miza pe numărul de goluri (par/impar), dacă vor fi execuții în bară sau dacă meciul va fi decis în reprizele suplimentare de prelungiri, ori câștigătoarea Cupei României se va decide la loviturile de la 11 metri, cum nu s-a mai întâmplat din 2017, când FC Voluntari obținea trofeul în fața Astrei Giurgiu. De ținut minte că de patru ori în ultimele șapte finale meciul a ajuns în prelungiri.

Cine sunt finalistele

Pentru al doilea an consecutiv echipa Sepsi Sf. Gheorghe va evolua cu trofeul pe masă în Cupa României. Ultima oară când o echipă a reușit să-și apere trofeul a fost CFR Cluj, în 2010. Echipa din Gruia reușea atunci tripla consecutivă în Cupa României.

Sepsi Sf.Gheorghe a devenit o specialistă a Cupei României, echipa covăsneană adunând în ultimii doi ani nu mai puțin de 11 victorii la rând în această competiție. Formația pregătită de Cristiano Bergodi n-a mai pierdut în Cupa României din 28 noiembrie 2020, când se înclina în fața celor de la Turris Turnu Măgurele (1-0).

De cealaltă parte, Universitatea Cluj are șase meciuri consecutive fără înfrângere în Cupa României, iar în acest sezon formația lui Ioan Ovidiu Sabău a adunat trei victorii și două remize.

Gazda finalei din acest an va fi noul Stadion Municipal din Sibiu, arena de casă a celor de la Hermannstadt. Un stadion pe care cei de la Universitatea Cluj au evoluat recent, impunându-se cu 2-1 în fața lui Hermannstadt într-un meci din ultima etapă a fazei Playout din Liga 1.

Din acest punct de vedere pentru ”Șepcile Roșii” terenul din Sibiu ar putea constitui un avantaj.

Drumul până în finală

Sepsi: 3-1 cu Petrolul, 3-2 cu Dinamo, 4-0 cu Voluntari, 4-1 cu Mioveni, 3-0 cu CFR Cluj;

”U” Cluj: 1-1 cu CFR Cluj, 4-0 cu CSM Alexandria, 0-0 cu Rapid, 2-1 cu Hermannstadt, 1-0 cu UTA.

Cupa României Betano a avut în acest sezon un sistem competițional total nou, cu faza grupelor introdusă în premieră pentru cele mai bune 24 de echipe.

Meciuri directe

Sepsi a câștigat cele două meciuri directe din actualul sezon, în campionat, impunându-se cu 1-0 în deplasare și cu 2-1 pe teren propriu. Anterior, cele două echipe nu s-au mai întâlnit Universitatea Cluj fiind o nou-promovată în 2022.

Istorie

Dacă pentru Sepsi este a doua apariție consecutivă în finala Cupei României, de cealaltă parte ”Șepcile Roșii” vor evolua pentru a patra oară cu trofeul pe masă, după 1934, 1942 și 2015. Ultima oară clujenii pierdeau categoric pe Arena Națională finala cu Steaua (actuala FCSB), scor 3-0.