Advertorial

(P) Campion nou, după 13 ani! Ai SuperTenis, SuperAvantaj și SuperCote pentru un Australian Open perfect

La Superbet ai acum parte de un Australian Open perfect. Pregătește-te pentru un nou campion după 13 ani cu SuperTenis, SuperAvantaj, SuperStatistici și SuperCote
17.01.2022 | 17:18
P Campion nou dupa 13 ani Ai SuperTenis SuperAvantaj si SuperCote pentru un Australian Open perfect

Australian Open 2022 va fi ediția în care fanii australieni vor avea un campion nou, după o pauză de 13 ani. Ultimii oameni care au câștigat la Antipozi, Djokovic, Federer și Wawrinka, nu sunt prezenți din motive diferite la primul Mare Șlem al anului, unul în care lupta se va da între Daniil Medvedev, Alexander Zverev și Rafael Nadal, cele trei nume prezente pe buzele tuturor specialiștilor.

Pe Superbet ai, ca de obicei, toate motivele pentru un turneu perfect: noua emisiune SuperTenis cu Morariu și Meșter, Streaming pentru toate meciurile, SuperAvantaj pentru bilete câștigate mai devreme, SuperStatistici pentru fiecare jucători și SuperCote pentru fiecare meci!

SuperTenis cu Morariu și Meșter, în fiecare zi pe canalul de Youtube Superbet România!

Un turneu precum Australian Open are nevoie de o emisiune dedicată, în care pariorii Superbet să afle cele mai importante informații și date statistice pentru meciurile de la Antipozi.

În acest sens, doi dintre cei mai apreciați jurnaliști ai momentului, Gabriel Morariu și Mircea Meșter, te așteaptă în fiecare zi, de la ora 17:00, pe canalul de Youtube Superbet România, la o discuție deschisă, serioasă și de multe ori amuzantă despre cele mai interesante partide și cote de la Openul Australian.

Punem lupta pe meciurile româncelor, atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu, oferim pronosticuri de calitate și, cel mai important, promitem o atmosferă aparte! De la ora 17:00, în fiecare zi de concurs, te așteptăm și cu surprize rezervate urmăritorilor canalului de Youtube Superbet România.

S.O.S.: se caută un nou “rege” în Australia!

Devenită a doua casă a lui Novak Djokovic, care a câștigat de nouă ori marele trofeu de la Antipozi, Australia a “întors armele” împotriva marelui campion, iar interzicerea acestuia pe tabloul principal de concurs a dat startul unei curse nebune pentru găsirea unei noi forțe dominante. Cine ar fi “suspecții de serviciu”?

În primul rând, trebuie să vorbim despre Daniil Medvedev, rămas favoritul principal după expulzarea lui Novak Djokovic. Rusul e în cel mai bun moment al carierei, vine după trofeul de la US Open câștigat chiar în fața lui Nole, iar finala jucată anul trecut e un semn că și condițiile de joc îi avantajează jocul constant din spatele terenului. Din punct de vedere al Cotelor Superbet, rusul e primul favorit, cu o cotă de 2.30 la câștigarea unui al doilea trofeu de Grand Slam al carierei.

Lângă Medvedev trebuie pus, evident, și Alexander Zverev, al doilea nume important din Next Gen. Campion olimpic la Tokyo și câștigător al Turneului Campionilor, neamțul a câștigat enorm la capitolele anduranță și constanță și a ajuns la maturitatea sportivă necesară pentru a câștiga un turneu major.

Rămas fără Djokovic pe partea superioară a tabloului, Zverev (cotă 3.50 la câștigarea turneului) e favorit la finală, dar ar putea fi nevoit să treacă de Rafael Nadal în sferturile de finală.

În fine, Rafa e al treilea nume rostit când vine vorba despre favoriții la trofeu, dar și singurul campion de la Australian Open prezent pe tabloul din 2022. E adevărat că Nadal a câștigat în 2009 și a avut nevoie de 13 ani pentru un nou trofeu în Australia, câștigat la Melbourne acum două săptămâni, dar cariera legendară a lui Rafa e un argument mai mult decât puternic. Al treilea favorit al cotelor Superbet la câștigarea trofeului (7.00), Nadal atacă turneul din postura de favorit 6.

SuperAvantajul tău pentru bilete verzi!

Ți-ai imaginat că există o modalitate mai ușoară și mai rapidă de a câștiga pariurile pe tenis? Dacă nu, noi îți spunem că DA! Pentru că pe Superbet un set câștigat cu 6-0 de jucătorul sau jucătoarea pe care ai pariat la începutul meciului e sinonim cu un pariu verde. Scapi mai repede și mai ușor de emoții, nefiind nevoit să mai aștepți rezultatul final al duelului. Adăugăm și SuperStatisticile disponibile pentru fiecare jucător în parte și ai un tablou complet pe Superbet pentru Australian Open 2022.