Advertorial

(P) Campionatele de vară. SuperOfertă pe ligile aflate în plin sezon

Dacă vrei să eviți să pariezi pe meciurile amicale pentru că le consideri mult prea imprevizibile, avem pentru tine soluția pe care trebuie neapărat s-o testezi: campionatele care se dispută în sistem primăvară-toamnă!
09.07.2022 | 11:41
P Campionatele de vara SuperOferta pe ligile aflate in plin sezon

Dacă vrei să eviți să pariezi pe meciurile amicale pentru că le consideri mult prea imprevizibile, avem pentru tine soluția pe care trebuie neapărat s-o testezi: campionatele care se dispută în sistem primăvară-toamnă!

Condițiile meteo forțează unele țări să aibă sezonul competițional desfășurat în același an calendaristic, și nu din iulie/august anul curent, până în mai anul viitor.

Vezi aici oferta completă pentru cel mai bine cotat campionat aflat în plină desfășurare

Acest „fus orar” competițional diferit pare că, pe plan internațional, nu este deloc propice performanței. Doar două trofee europene câștigate de țările care își dispută campionatele în perioada martie-noiembrie. Trofee cucerite în 1982 și 1987 de Suedia cu IFK Goteborg. Atunci, Cupa UEFA era abreviată drept C3, fiind a treia competiție valorică (adică de interes pentru echipele mari, după Cupa Campionilor Europeni – C1 și Cupa Cupelor – C2).

În rest, campionatele acestea „exotice” ca desfășurare, au reușit în ultimele 5 sezoane, cele de care se ține cont în stabilirea coeficienților UEFA, doar o calificare în grupele Champions League.  Performera este Malmo – campioana Suediei în 2020, s-a calificat la „Masa Bogaților” în sezonul 2021-2022, la aproape un an de zile după ce câștigase titlul de campioană.

Malmo, echipa care l-a dat fotbalului mare pe Ibrahimovic!

Și alte SuperStaruri au trebuit să se adapteze la sistemul competițional folosit de majoritatea. Inclusiv Haaland, care a debutat la Molde (în Norvegia). La fel și alte nume mari din zona scandinavă, precum Solskjaer, Tore Andre Flo, Henrick Larsson, Freddie Ljungberg și alții care, din acel spațiu, au reușit să se impună în Premier League și de acolo să ajungă în alte campionate de top.

Norvegia și Suedia sunt SuperCampionate vara

Eliteserien (campionatul Norvegiei) și Allsvenskan (campionatul Suediei) sunt acoperite de Superbet cu un pachet generos pentru pariori: streaming live, cote mărite pentru soliști, ofertă de super pariuri, ofertă super live. Tot ce-ți trebuie ca să poți prinde bilete verzi, și din ce joci înainte de meci, și din ce joci în timpul meciului.

Prinde acum cea mai bună ofertă pe cel mai valoros campionat jucat în această perioadă!

Dar Suedia și Norvegia nu sunt singurele campionate care vara sunt în plin sezon. Finlanda, Insulele Feroe, Islanda, Irlanda, Lituania, Letonia, Estonia, completează lista. Belarus o încheie, dar momentan, țara este suspendată din competițiile internaționale, în urma alianței pe care o are cu Rusia și a implicării în conflictul din Ucraina, la nivel de susținere politică. Deci driblăm pe BATE Borisov, echipa cea mai performantă în Europa din 2009 încoace, dintre cele care prezintă campionate jucate în sistem primăvară-vară.

Top motive să mergi pe nordici

Avantajul de a plasa bilete și cu evenimente din campionatele din nordul Europei  e unul cert: în baza statisticilor pe care le găsești pe site-ul și în aplicația Superbet în secțiunea H2H, poți aprecia cât mai precis deznodământul. Știi clar că în această perioadă, totul se joacă în aceste campionate. Nimic nu e tranșat și toată lumea e obligată să joace la victorie.

Mai mult, ele îți pot oferi dueluri echilibrate, perfecte pentru biletele pe care joci PsFX de sus până jos.

Da, găsești și dueluri dezechilibrate, în care favorita e de așteptat că-și va impune jocul și va confirma forma de moment. Meciuri în care „Peste 2.5 goluri” pare inevitabil, verde!

Un parior pasionat, poate prinde bilete verzi în orice campionat. Important e să aibă la dispoziție oferta cea mai bună și informațiile cele mai relevante. Ai acest combo decisiv în favoarea ta, pe site-ul și în aplicația Superbet.

Pont: în secțiunea H2H din aplicația Superbet, găsești pentru fiecare meci din Norvegia, Suedia, Finlanda și pariuri recomandate în baza statisticilor relevante. Instalează acum gratuit aplicația și vezi ce SuperStats îți propunem, pentru SuperBilete!

Setează-ți și profilul în SuperSocial, pentru că în fiecare chat al meciurilor din campionatele Suediei, Norvegiei, Finlandei, poți găsi bilete plasate de alți pariori, bilete pe care le poți copia simplu și rapid, pe ce mize decizi tu. Și poți câștiga pe inspirația altora.

#împreunăsuntemsuper #superpariuri #streaminglive #ofertăsuperlive