Advertorial

(P) Casa fotbalului românesc! 7 zile de promoții și surprize online

Timp de șapte zile, din 16 iulie până pe 23 iulie, la Casa Pariurilor ai zilnic promoții și surprize, ca să te bucuri așa cum trebuie de (re)startul din Liga 1.
15.07.2022 | 17:40
P Casa fotbalului romanesc 7 zile de promotii si surprize online

Era odată ca-n povești…Nu, nu, tăiați! Noi suntem băieții cu fotbalul și noi din 16 iulie până-n 23 stăm la Casa noastră, cuminți și învingători. Promoții în fiecare zi, surprize din partea Casei și tot ce ai nevoie ca să te bucuri așa cum trebuie de (re)startul din Liga 1. Fii atent ce ți-am pregătit!

Avem campanii de toate felurile și tipurile, cu recompense mari pentru toată lumea. În primul rând, vei câștiga puncte de loialitate în fiecare zi și apoi le folosești cum vrei: ori pui alte pariuri, ori îți iei măriri de cotă de 20% sau 50%. Unic în România!

În weekendul în care începe Liga 1 ai pariuri fără risc plătite sub formă de puncte de loialitate, că e treaba ta ce faci cu ele mai departe.

Alte promoții simple și la obiect? Vei câștiga extra la depunere, ca să joci pe ce vrei, cât vrei, în preliminariile UCL, UEL și Conference League. Aici vorbim mai mult de fotbal, dar noi mai avem în vitrină și Cazinoul plin de sloturi ofertante și turnee pentru specialiști.

Cât despre alte sporturi (tenis, baschet)… cu asta erai deja obișnuit. Acum e însă săptămâna în care trebuie să te obișnuiești cu promoțiile pe fotbal, că s-a terminat vacanța pentru pariorii din România!

Și e abia prima săptămână din laptele și mierea care urmează la Casa. Deci intră pe site și-n app și câștigă în fiecare dintre Zilele Fotbalului, cu promoții la pariurile sportive #casafiebine