Advertorial

(P) Câștigă la CFR-Sepsi! Surpriză Casa Pariurilor, pentru biletele jucate pe Supercupa României

Loialitatea se plătește. Nu suntem întortocheați în exprimare, nu căuta subînțelesurile. Chiar asta se întâmplă la Casa Pariurilor, dacă plasezi bilete cu mai multe meciuri.
09.07.2022 | 10:51
P Castiga la CFRSepsi Surpriza Casa Pariurilor pentru biletele jucate pe Supercupa Romaniei

Loialitatea se plătește. Nu suntem întortocheați în exprimare, nu căuta subînțelesurile. Chiar asta se întâmplă la Casa Pariurilor, dacă plasezi bilete cu mai multe meciuri. Primești puncte de loialitate pe care le folosești ca mize la pariurile ulterioare sau cu care cumperi bonusuri!

Punctele de loialitate se adună în contul online la fiecare pariu pus și așteaptă să te folosești de ele când vrei tu. Sunt o monedă modernă de schimb, care aduce mereu câștig dacă ești client Casa Pariurilor. Siguri, ai și pachet de bun venit pe site, cu 100% extra la depunere, dacă nu ai cont deja.

Oricum, pe Supercupă, ai 30 de lei pariu fără risc, plătit în puncte de loialitate. Îți pui pronosticul pe biletul tău cu CFR-Sepsi și, dacă biletul tău e pierzător, primești banii înapoi în cont, sub formă de puncte. Le folosești cum vrei tu, după noile reguli ale Casei 🙂 – ori pui alte pariuri, ori o “joci” profesionist și îți asiguri pentru viitor cote mărite de 20% sau de 50%. E simplu, ai doar de câștigat!

În promoția Casa cu puncte de loialitate intră orice pariu, fie că vorbim de fotbal, F1, tenis la Wimbledon (sau altundeva), campionatul mondial de badminton sau turneul de prins pești pe Dâmbovița. Hai la puncte, că avem pentru toți, și-ți faci treaba minunat cu ele! #casafiebine