Advertorial

(P) Cele mai „dulci” revanşe după înfrângeri la scor în Champions League. Pariază pe Barcelona – Bayern la Superbet

SuperSăptămâna de fotbal începe marţi, iar cap de afiş este meciul dintre Barcelona şi Bayern Munchen din grupele Ligii Campionilor, o partidă aşteptată de toţi SuperPariorii, în special după ce s-a întâmplat la ultima întâlnire dintre cele două echipe.
14.09.2021 | 15:24
P Cele mai dulci revanse dupa infrangeri la scor in Champions League Pariaza pe Barcelona  Bayern la Superbet

Înregistrează-te la Superbet şi pariază pe meciurile din Liga Campionilor!

Până la SuperDuelul de marţi seară, trecem în revistă câteva revanşe din Liga Campionilor, venite după adevărate umilinţe. Poate vor fi inspiraţi şi elevii lui Ronald Koeman.

Barcelona – PSG. Ce s-a întâmplat după „remontada” istorică

Povestea SuperMeciului Barcelona – PSG din 2017 este una cunoscută de către toţi SuperFanii. Parizienii porneau cu un avantaj de 4-0 din tur, iar catalanii trebuiau să realizeze imposibilul. Şi au făcut-o. Însă cu foarte multe emoţii şi încurcaţi evident de golul lui Cavani. Neymar a înscris o dublă în minutele 88 şi 90+1, reuşite care au venit ca un tub de oxigen pentru fanii prezenţi pe Camp Nou. Imposibilul a fost atins în al 5-lea minut de prelungire, când Sergi Roberto, ghidat de forţe divine, a introdus în poartă mingea venită de la Neymar.

Următoarea întâlnire dintre cele două cluburi a fost în 2021, în aceeaşi fază a competiţiei. De data aceasta, Parisul a avut un erou, iar numele lui a fost Kylian Mbappe. Starul fotbalului francez nu s-a lăsat intimidat de golul marcat de viitorul său coleg, Messi şi a înscris de trei ori pe Camp Nou. Pe lista marcatorilor şi-a făcut loc şi Moise Kean, iar PSG se întorcea cu o victorie uriaşă, 4-1, iar la retur „remontada” nu s-a mai înfăptuit. PSG se califica mai departe, după 5-2 la general, şi ajungea până în finala competiţiei.

Juventus – Olympiacos. Victorie italienească după o înfrângere umilitoare

În 2003, înainte ca „Bătrâna doamnă” să fie afectată de tot felul de scandaluri, legendarul stadion Delle Alpi din Torino a fost gazda unui adevărat masacru. Chiar dacă Marcello Lippi nu a trimis în teren întreaga redută de staruri, până la pauză tabela indica un neverosimil 4-0. În repriza secundă, Di Vaio şi Del Piero şi-au făcut simţită prezenţa şi partida s-a încheiat 7-0, una dintre cele mai mari victorii din istoria competiţiei.

Grecii au aşteptat revanşa mai bine de 10 ani, însă când a venit, a fost cu totul specială. Tot în grupele Ligii, în sezonul 2014-2015, suporterii prezenţi în acea seară pe Georgios Karaiskakis din Pireu au asistat la singura victorie a lui Olympiacos împotriva lui Juventus, în Liga Campionilor. Cu o posesie inferioară şi mai puţine ocazii de gol, „alb-roşii” au câştigat datorită golului marcat de elveţianul Kasami.

Arsenal – Barcelona. Revanşa mult aşteptată a „tunarilor”

Ani de-a rândul s-a înfăptuit ca regulă că Arsenal nu mai are puterea de a ajunge în careul de aşi al echipelor din Europa. Aşa a fost cazul şi în sezonul 2009-2010, când călăul „tunarilor” s-a numit Barcelona. După un 2-2 la Londra, a urmat un dur 4-1 la în returul de pe Camp Nou.

Revanşa a venit rapid, doar un sezon mai târziu, când Arsenal câştiga prima manşă a optimilor de finală, chiar în faţa propriilor fani, graţie golurilor marcate de Van Persie şi Arshavin. A fost o revenire uluitoare a trupei lui Wenger, condusă până atunci după golul lui David Villa din prima repriză. O victorie specială, având în vedere şi finala pierdută de „tunari” în 2006. Din păcate pentru fanii lui Arsenal, regula mai sus amintită s-a respectat şi Barcelona a mers mai departe în competiţie, după 3-1 în retur. Verifică oferta Superbet pentru meciurile de marţi din Liga Campionilor şi creează-ţi SuperBiletele pentru o săptămână de vis!

Liverpool – Real Madrid. „Galacticii” nu uită şi nu iartă

În sezonul 2008-2009, Real Madrid era eliminată fără drept de apel în optimile de finală ale Ligii Campionilor, cu un 1-0 pe „Bernabeu” şi un usturător 4-0 în lăcaşul din Merseyside.

Când cele două echipe s-au întâlnit din nou în cea mai importantă competiţie intercluburi din lume, fanii grupării „blanco” nu au uitat cele întâmplate cu câteva sezoane în urmă. Astfel, entuziasmul a fost la cote maxime în momentul în care Real a administrat un sec 3-0, făcut posibil de starurile Benzema, cu o dublă, şi Ronaldo.

Barcelona – Bayern. Pariază pe primul SuperMeci din Liga Campionilor la Superbet

De data aceasta Barcelona are misiunea de a-şi lua revanşa. Acel 8-2 al lui Bayern, de la Lisabona, a rămas înrădăcinat în mentalul colectiv al tuturor iubitorilor de fotbal din Catalonia. Va reuşi Barcelona, fără Messi, dar cu un Depay în forma carierei, să îşi ia revanşa în faţa lui Bayern? Gruparea „blaugrana” are cota 3.45 în oferta Superbet pentru o victorie în partida de marţi seara. Ține cont că ai la dispoziție și Cash Out, care-ți permite să “înverzești” pariul mai devreme, dacă ești mulțumit de nivelul la care ajunge câștigul tău.

Liga Campionilor te aşteaptă cu SuperPariuri şi SuperOferte la Superbet! Descarcă acum aplicaţia Superbet şi pariază pe meciurile din Liga Campionilor.

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperMeciuri #SuperPariuri #SuperOferte