Advertorial

(P) Cele mai tari jocuri de vară pe care le găsești exclusiv la Superbet

E mijlocul verii, așa că e timpul să te răcorești și să te distrezi cu sloturile exclusive de la Superbet. Fie că joci pe site sau în aplicație, bucură-te responsabil și ai încredere că norocul poate fi de partea ta.
20.07.2022 | 16:38
P Cele mai tari jocuri de vara pe care le gasesti exclusiv la Superbet

Descarcă acum aplicația de jocuri! Norocul poate lovi de oriunde ești.

De ce să încerci vara asta SuperJocurile exclusive

În cazul în care ai nevoie de motive pentru care să alegi Superbet în acest sezon estival, venim cu câteva argumente pe care le vei lua cu siguranță în seamă. Ești curios să afli mai multe?

Wolf Canyon Hold & Win aduce magia cu un pas mai aproape de tine

Wolf Canyon Hold & Win este unul dintre cele mai noi jocuri exclusive de la Superbet. Are 25 de linii de câștig și un câștig maxim potențial de 8888x miza. Pășește în canionul lupilor și ai încredere că vraja lor te va duce spre SuperDistracție. Jocul are funcția Hold & Win, care îți poate aduce unul din cele 3 jackpoturi (valorând 30x, 50x sau 500x miza), dar și speciale: Wolf Feature Pick (alege între un lup alb și unul negru! Poți primi 8, 10, sau 12 rotiri gratuite sau poți declanșa funcția Hold & Win) și Dreamcatcher (prinzătorul de vise se poate declanșa la întâmplare odată cu fiecare spin câștigător. Când prinzătorul de vise se declanșează, poți primi un premiu echivalent cu 8x, 88x, 888x sau 8888x miza).

Cu Pirates Plenty Battle for Gold, poți cuceri mările ca un adevărat pirat

Pirates Plenty Battle for Gold este un joc cu și despre pirați, unde câștigurile pot lovi dinspre cele 20 de linii. Câștigul maxim potențial este de 600x miza. Jocul te încântă cu 3 speciale: Wild Monkey (maimuța va fura simbolurile care plătesc puțin, lucru care va permite simbolurilor ce plătesc mult să le ia locul; pentru orice câștig, se mărește multiplicatorul cu +1), Wild Island Row (odată ce ai colectat 50 de simboluri Hartă, se deblochează un nou rând, care mărește numărul liniilor de câștig la 30) și Free Spins Round (în timpul rundei de rotiri gratuite, simboluri Wild lipicioase rămân pe role; când apare un simbol Fire, acesta poate transforma simbolurile obișnuite în Wild sau poate adăuga rotiri gratuite în plus). Vâslește spre distracție, matelot!

Aici ai toată lista de jocuri exclusive!

În Primate King, fii bun cu regele primatelor și acesta te poate răsplăti

Dacă ești curajos și intri cu încredere în lumea primatelor, căpetenia te poate premia cu un câștig potențial maxim de 3800x miza. Jocul are multe funcții speciale care sporesc distracția. Spre exemplu, ori de câte ori simbolurile plătitoare sunt însoțite de o monedă mică de aur, monedele sunt colectate într-un recipient din dreapta rolelor. Sunt 3 stagii ce pot fi deblocate: în timpul nivelului 1, simbolurile Wild se transformă în simboluri Wild stivuite. Nivelul 2 aduce un multiplicator simbolului Wild în format 1×4. Nivelul 3 este cel mai generos și aduce un simbol Wild stivuit lipicios cu multiplicator atașat. Atunci când toate cele 3 niveluri sunt deblocate, recipientul unde au fost ținute monedele ce au declanșat seria de speciale se transformă într-o rolă ce are doar simboluri SuperPlătitoare. Și asta nu e tot! Îl vei încerca?

Cash Volt te conectează la SuperDistracție

Cash Volt este produs de cei de la Red Tiger și vine la pachet cu distracție electrizantă ce te va ține cu siguranță în priză. Câștigul maxim potențial este de 2.500x miza, iar simbolurile Cash Volt ce pot lovi la orice rotire fac acest slot unul de bifat vara aceasta. 15 simboluri Cash Volt plătesc miza x2500. Dacă te simți norocos, să știi că valoarea mizei variază între 50 de bani și 500 de lei pe mână.

Dragon’s Fire Megaways încinge atmosfera cu distracție Megaways

Dragon’s Fire Megaways este un joc pe care îl poți găsi doar la Superbet, produs de Red Tiger, ce aduce și distracție Megaways pe role, cu un maximum de 117.649 de linii de câștig. Focul dragonului topește plictiseala și aduce în schimb câștiguri maxime potențiale de 10.470x miza. Specialele își fac loc pe role și încing atmosfera ori de câte ori se declanșează: de la funcții ce pot spori câștigul și distracția (Fire Blast, Dragon Eye Boost, Dragon Kindness, Multiplicatorul Oului Dragonului) până la setul de rotiri gratuite, toate îți pot fi dăruite de dragon.

Distrează-te responsabil vara aceasta cu sloturile exclusive Superbet!

Dacă vrei să fii la curent cu ultimele noutăți în materie de sloturi, clic aici!

#ÎmpreunăSuntemSuper #Exclusive