Pariuri sportive

(P) Cifre neaşteptate pentru pariori la pariuri online în 2017

Piaţa pariurilor online traversează un moment excelent în acest debut de an. Foarte mulţi pariori au lăsat casele de pariuri de cartier cu ochii în soare pentru a alege pariurile pe internet....
28.01.2017 | 09:52
P Cifre neasteptate pentru pariori la pariuri online in 2017
ADVERTISEMENT

Piaţa pariurilor online traversează un moment excelent în acest debut de an. Foarte mulţi pariori au lăsat casele de pariuri de cartier cu ochii în soare pentru a alege pariurile pe internet. Dacă până nu demult numărul agenţiilor de pariuri stradale se înmulţea precum ciupercile după ploaie, specialiştii sunt de părere că în 2017 putem vedea reversul medaliei.

Cădar Marius, fondatorul celei mai mari comunităţi de pariori de la noi din ţară, PariuriX.com, este unul dintre pionierii pariurilor online din România. Autorul primei cărţi dedicate pariurilor sportive de la noi din ţară are şi explicaţia pentru care pariorii au început să migreze online:

ADVERTISEMENT

„De mai bine de 10 ani de zile pariez online şi pot spune că în tot acest timp am realizat că cea mai bună variantă pentru a realizat profit la pariuri este să joci online având conturi deschise la mai multe agenţii, pentru a putea profita de fiecare dată de cele mai mari cote de pe piaţă şi de ofertele fiecărui operator. Pur şi simplu nu există un operator perfect – fiecare are punctele lui forte, iar această concurenţă poate avea numai efecte benefice pentru jucători,” a spus Cădar Marius, unul dintre primii jucători de pe online.

Întrebat despre cum vede situaţia actuală a pieţei jocurilor de noroc din România, specialistul a răspuns: „Nu m-ar mira dacă piaţa pariurilor online ar creşte cu până la 20% în acest an şi nici dacă majoritatea jucătorilor vor migra online în următorii ani. Internetul cucereşte aproape toate industriile, iar pariurile cu siguranţă nu fac excepţie,” a mărturisit Cădar Marius.

ADVERTISEMENT

DESCOPERĂ CASELE DE PARIURI ONLINE LICENŢIATE LA ONJN RECOMANDATE DE SPECIALISTUL CĂDAR MARIUS:

unnamed

Agenţia lansată în 2001 în Malta s-a axat puternic pe piaţa de pariuri românească, sponsorizând cea mai titrată echipă de fotbal a ţării şi organizând numeroase evenimente în pauzele partidelor de pe Arena Naţională. Netbet se remarcă prin oferta vastă de pariuri live şi prin frecvenţa cu care le răsplăteşte fidelitatea utilizatorilor, propunându-le deseori oferte personalizate cât se poate de avantajoase.

unnamed (1)

Sportingbet este una dintre primele case de pariuri online apărute în lume. Din 1997 şi până acum, Sportingbet a servit milioane de clienţi din peste 200 de ţări de pe glob. Operatorul britanic şi-a lansat o nouă platformă la finele anului trecut, dar şi aplicaţii super optimizate pentru dispozitivele mobile. La Sportingbet se găseşte şi Predictorul Fotbalului: un concurs în genul jocului pronosport, care poate fi jucat gratuit de către orice utilizator activ.

ADVERTISEMENT

unnamed (2)

Unibet este unul dintre cei mai premiaţi operatori de pariuri online din întreaga lume: în 2016 a câştigat premiul de Operatorul anului 2016 din partea EGR Magazine, iar în 2015 a primit distincţia de Cea mai bună casă de pariuri online în cadrul galei IGA. Jucătorii români pot lua parte la o experienţă totală de jocuri de noroc, din care nu lipsesc jocurile de cazinou, poker, bingo sau pariurile sportive.

unnamed (3)

Betfair este în primul rând o platformă de Betting Exchange, însă din 2013 operatorul include şi o secţiune de pariuri tradiţionale. Jucătorii pot găsi cote mari individuale şi chiar pot vinde cote pe piaţa de tranzacţionare, sau pot juca biletele preferate în secţiunea Sportsbook, care include, printre altele, un generator de bilete bazat pe ponturi populare, o funcţie de cash out total/parţial şi posibilitate de asigurare a biletelor.

ADVERTISEMENT

unnamed (4)

La Betano se găsesc zilnic câteva meciuri de fotbal, volei, baschet şi tenis, la care operatorul îşi opreşte mai puţin de 1% comision. Partidele care primesc cote de excepţie pentru tipul de pariu 1X2 sunt marcate printr-un cerc roşu, pe care este scris: „0%”. La Betano se poate vedea Liga 1 live video gratuit, alături de alte câteva zeci de mii de evenimente sportive care sunt difuzate anual.

unnamed

PariuriX.com promovează parierea responsabilă. Pariurile pot avea consecinţe financiare şi pot cauza dependenţă. Vă rugăm să jucaţi responsabil!

PariuriX.com – 18+ Site-ul este interzis minorilor – Licenţă Clasa II prin Decizia ONJN nr. 697/18.04.2016

ADVERTISEMENT