Advertorial

(P) Cine obţine o clasare mai bună la finalul sezonului din SuperLigă? Alege din peste 20 de opţiuni din oferta Superbet

Doar câteva zile ne mai despart de startul noului sezon din SuperLiga, iar marea întrebare este dacă va mai putea CFR Cluj să domine competiţia internă şi să-şi adauge în palmares al şaselea titlu de campioană la rând.
11.07.2022 | 14:33
P Cine obtine o clasare mai buna la finalul sezonului din SuperLiga Alege din peste 20 de optiuni din oferta Superbet

Însă tot mai multe echipe şi-au anunţat, indirect sau nu, candidatura pentru un loc în top. Prezenţe surpriză mai pot apărea, însă principalele dueluri la vârf au fost deja stabilite. Descoperă oferta Superbet de pariuri antepost şi alege cum vor fi tranşate duelurile echipelor din SuperLigă!

Nu ai cont la Superbet? Înregistrează-te chiar acum şi beneficiază de Bonusul de Bun Venit de până la 500 de lei!

CFR Cluj vs. FCSB

Cu mici intervenţii din partea Universităţii Craiova, duelul pentru titlu în ultimele sezoane a fost între CFR Cluj, campioana ultimelor cinci ediţii şi FCSB, echipă care destul de des a trebuit să se „mulţumească” cu titulatura de vicecampioană a României.

„Roş-albaştrii” vor şi în acest an să întrerupă hegemonia rivalei din Ardeal, iar campania lor de achiziţii s-a bazat pe aducerea de jucători pe poziții cheie şi renunţarea la fotbalişti în vârstă, despre care s-a crezut că nu mai pot aduce un plus de valoare la o echipă care are pretenţia de a câştiga titlul şi de a reprezenta România în cupele europene. În acelaşi timp, CFR a suferit o restructurare a lotului, iar startul de campionat poate fi unul mai lipsit de turaţie din cauza lipsei de coeziune.

CFR Cluj (cotă 1.75) este favorită să termine peste FCSB (cotă 2.05) în clasament, dar sezonul trecut ne-a învăţat că totul se joacă până în ultimele momente.

Noul sezon din SuperLigă beneficiază de streaming live exclusiv pe site-ul şi în aplicaţia Superbet!

FCSB vs. Univ. Craiova

Universitatea Craiova atacă noul sezon din SuperLigă cu un nou antrenor, în persoana lui Laszlo Balint, un tehnician care şi-a arătat capacităţile de antrenor la cel mai înalt nivel. Un alt plus al Craiovei este că şi-a păstrat tripleta din atac Ivan – Markovic – Gustavo, care a adus nu mai puţin de 42 de goluri în stagiunea trecută. Nu doar atât, dar oltenii nu au suferit nicio pierdere semnificativă la nivelul lotului în această vară, ci chiar au reuşit să îl întărească.

Dar este suficient pentru a obţine o clasare mai bună decât FCSB la finalul sezonului de SuperLigă? Craiova are cota 2.55 pentru a realiza acest lucru, ceea ce nu s-a mai întâmplat din sezonul 2019-2020, atunci când „leii” s-au luptat până spre final la titlu, în timp ce FCSB a terminat pe un dezamăgitor loc 5 în play-off.

Rapid vs. Farul

Cu Adrian Mutu pe banca tehnică, Rapid este un club obligat să îşi propună încă din start o clasare cât mai sus în clasament, iar intenţiile echipei care a intrat în an centenar sunt clare: vrea play-off-ul!

Sezonul trecut, duelul dintre Rapid şi Farul Constanţa a fost pentru unul din locurile de play-off, echipa de la malul mării având câştig de cauză. Şi în noul sezon de SuperLigă, duelul dintre Rapid şi Farul se anunţă a fi unul pe muchie de cuţit, dar şi unul cât se poate de spectaculos, pentru că va fi o luptă, chiar dacă în mare parte de sezon de la distanţă, între cei mai buni decari din istoria naţionalei României.

Aceste dueluri şi multe altele sunt disponibile în secţiunea de pariuri antepost pentru SuperLiga, pe site-ul şi în aplicaţia Superbet.