Advertorial

(P) Cine prinde Liga și cine retrogradează din Serie A? Vezi SuperPariul “verde” în opt meciuri din nouă etapa trecută

Autor: Claudiu Ilie | 12.05.2021 | 13:13
(P) Cine prinde Liga și cine retrogradează din Serie A? Vezi SuperPariul “verde” în opt meciuri din nouă etapa trecută

Ziua de miercuri aduce un regal fotbalistic cu iz italian pe Superbet! Inter a câștigat deja Scudetto, după o pauză de 11 ani, dar celelalte echipe din Il Calcio luptă pe fronturi diferite. Unele vor să prindă un loc în Liga Campionilor, altele încearcă cu disperare să se salveze de la retrogradare, iar câteva luptă pentru orgoliu pe finalul unui sezon obositor și spectaculos, care a produs, deopotrivă, dramatism și meciuri cu multe goluri. Fă-ți cont pe Superbet, ia bonusul de bun-venit și nu ezita să-l folosești pe meciurile din Serie A!

GG sau 3+, câștigător în opt meciuri din nouă etapa trecută!

Desprins de vremurile imemoriale în care Catenaccio era cuvântul de ordine, fotbalul din Italia a devenit, în ultimele sezoane, un adevărat paradis pentru SuperPariorii care așteaptă meciuri-spectacol și goluri multe. Atalanta și Sassuolo sunt cele mai bune exemple în acest sens, dar trendul în Italia presupune atacuri, goluri și mult mai puțină defensivă în fotbalul care i-a dat pe Baresi, Maldini sau Nesta.

Iar cel mai bun exemplu în acest sens e etapa trecută, când nu mai puțin de opt meciuri din nouă s-au terminat fie cu ambele echipe marcând, fie cu cel puțin trei goluri în meci. Am avut un AS Roma – Crotone 5-0, un Parma – Atalanta 2-5, un Inter – Sampdoria 5-1 și un Spezia – Napoli 1-4. Dintre toate meciurile, doar Fiorentina – Lazio a fost excepția! O nouă ploaie de goluri? Consultă Oferta Superbet pentru etapa a 36-a și fă-ți SuperBiletele!

Patru pe trei locuri de Ligă!

Început sub semnul dominării lui AC Milan, sezonul a virat rapid spre marea rivală Inter, iar Antonio Conte și Romelu Lukaku au adus coroana pe Meazza după o pauză de 11 ani. Acum, fotbaliștii lui Inter stau calmi în fotoliu și privesc detașați cum Napoli, Atalanta, AC Milan și Juventus dau bătăliile decisive pentru obținerea unui loc de Liga Campionilor la finalul acestui sezon. Atalanta joacă pe teren propriu cu Benevento, Juventus merge în complicata deplasare de la Sassuolo, iar Diavolul Milanez joacă pe terenul lui AC Torino fără liderul ei, Zlatan Ibrahimovic, accidentat și absent cel puțin două etape. O luptă neobișnuită, cu multă presiune pe umerii lui Juventus, dar fotbalul e mai frumos când miza e mare și contenderii au argumente, nu-i așa?

Cinci echipe “fug” de locul 18!

Cu Parma și Crotone deja retrogradate, ultimul mare semn de întrebare al sezonului e legat de echipa care-i va însoți pe Man, Mihăilă și Drăguș în stagiunea viitoare de Serie B. Iar lupta pare că se dă între cinci echipe care ar putea intra în morișca retrogradării. Genoa, cu 36 de puncte, pare că stă ceva mai liniștită, Torino și Cagliari au 35 de puncte, iar calculele devin complicate pentru Spezia (34 de puncte) și mai ales Benevento (31 de puncte). Ultima, condusă de pe banca tehnică de către Pippo Inzaghi are un program contrastant: Atalanta în deplasare, apoi Crotone pe teren propriu și încă o deplasare la Crotone. Ținem pumnii strânși pentru Răzvan Marin în Cagliari – Fiorentina!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperFotbal #SuperSerieA

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!