Advertorial

(P) Confruntarea italienilor în turul 2 la Wimbledon și un duel al veteranilor de neratat

02.07.2024 | 15:49
P Confruntarea italienilor in turul 2 la Wimbledon si un duel al veteranilor de neratat
240701 Jannik Sinner of Italy and Yannick Hanfmann of Germany compete in a first round singles tennis match during day 1 of Wimbledon on July 1, 2024 in London. Photo: Jesper Zerman / BILDBYRAN / kod JZ / JZ0547 tennis wimbledon day 1 bbeng *** 240701 Jannik Sinner of Italy and Yannick Hanfmann of Germany compete in a first round singles tennis match during day 1 of Wimbledon on July 1, 2024 in London Photo Jesper Zerman BILDBYRAN kod JZ JZ0547 tennis wimbledon day 1 bbeng PUBLICATIONxNOTxINxSWExNORxAUTxFINxDEN Copyright: JESPERxZERMAN BB240701JZ074

Miercuri, 3 iulie, în a treia zi de competiție la Wimbledon, capul de afiș va fi ținut de meciul dintre liderul mondial Jannick Sinner și conaționalul său italian Matteo Berrettini, un fost finalist pe iarba de la All England Tennis. Un alt meci care n-ar trebui ratat este cel al veteranilor Stan Wawrinka și Gael Monfils, doi jucători aflați spre finalul carierelor și care vor să impresioneze la Wimbledon anul acesta. Pe Betano, la turneul masculin de la Wimbledon, poți câștiga în avans prin intermediul ofertei de pariere ”Avans de 2 seturi”.

Ce este oferta ”Avans de 2 seturi

Tenismenul pe care ai pariat are două seturi avans? Ai câștigat direct pariul tău!

Dacă ai plasat un pariu pe victoria unuia dintre jucători, iar acesta are în orice moment un avantaj de două seturi (2-0), atunci pariul tău este considerat automat drept unul câștigător, chiar dacă adversarul revine și câștigă meciul!

Oferta „Avans de 2 Seturi” se aplică pariurilor plasate înainte de meci la Wimbledon doar pe piața de pariere Câștigător meci și este valabilă pentru pariurile cu o singură selecție și selecții multiple. În acest caz, dacă jucătorul pe care ai pariat conduce în orice moment cu două seturi, atunci câștigi automat fără a mai trebui să aștepți finalul partidei!

Jannick Sinner – Matteo Berrettini
Câștigător – Jannick Sinner (cota 1.18)

Liderul mondial Jannick Sinner joacă în turul doi la Wimbledon contra conaționalului Matteo Berrettini. Indiferent de faza în care se va opri la Wimbledon italianul Sinner are primul loc asigurat și după turneul londonez. Doar trei meciuri a pierdut Sinner în 2024, adunând 39 de victorii. Berrettini este un jucător pe care chiar și Sinner nu-și dorește să-l fi întâlnit în prima săptămână la Wimbledon. Sinner a câștigat în 2023 singura dispută directă cu Berrettini pe hard la Toronto. Fost număr 6 mondial, Berrettini a disputat finala în turneul de la Wimbledon, în 2021, singura finală majoră din carieră. Sinner s-a oprit în semifinale la ediția precedentă a turneului londonez.

Stan Wawrinka – Gael Monfils
Câștigător – Stan Wawrinka (cota 3.15)

Turul al doilea programează la Wimbledon duelul veteranilor între Stan Wawrinka (39 ani) și Gael Monfils (37 ani). Doi jucători care s-au mai înfruntat de opt ori până acum scorul la general fiind egal (4-4). Va fi prima întâlnire pe iarbă între Wawrinka și Monfils. Triplu câștigător de Grand Slam, Wawrinka n-a depășit faza sferturilor de finală la Wimbledon. De cealaltă parte, Monfils are drept rezultat etalon pe iarba londoneză optimile de finală unde a ajuns în 2018.

Fabio Fognini – Casper Ruud
Câștigător – Casper Ruud (cota 1.20)

Cap de serie numărul 8, Casper Ruud joacă pentru un loc în turul al treilea cu Fabio Fognini, unul dintre cei mai incomozi jucători din circuit. Fost jucător de top zece mondial, Fognini a început turneul pe poziția a 94-a în lume. Doar o singură dată în acest an Fognini a legat două victorii într-un turneu din circuit. Italianul n-are nicio victorie la jucători de top zece mondial în ultimele 13 luni. Ruud a câștigat toate cele trei dispute anterioare cu Fognini, ultima oară în 2021 la Monte-Carlo.

Frances Tiafoe – Borna Coric
Câștigător – Francesc Tiafoe (cota 1.47)

Scorul la general este egal după două meciuri, Tiafoe impunându-se anul acesta în primul tur la Australian Open la capătul unui meci de patru seturi. Aceasta va fi prima confruntare pe iarbă între cei doi jucători pentru care serviciul reprezintă un element important în joc. Tiafoe a câștigat în primul tur contra italianului Arnaldi de la 0-2 la seturi. Coric a avut o victorie facilă în minimum de seturi cu Meligeni Rodrigues Alves.

Brandon Nakashima – Jordan Thompson
Câștigător – Brandon Nakashima (cota 1.65)

De șase ori s-au mai înfruntat americanul Nakashima și australianul Thompson în circuit până acum. Ultima oară Thompson a câștigat chiar la Wimbledon, în primul tur din 2023, un meci în care a revenit de la 2-0 la seturi pentru Nakashima.

Cota totală 10.81

Astfel, pe cele cinci meciuri selectate mai sus din oferta Betano de la Wimbledon poți ajunge la o cotă cumulată de 10.81, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 540,94 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul pe Betano după propria pricepere și inspirație.

Te uiți și pariezi la Wimbledon

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor de Wimbledon.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, accesând butonul ”Urmărești și pariezi” din partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea în partea de jos a ecranului pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).