Advertorial

(P) Cote de top pentru SuperMeciurile săptămânii: finala Europa League, cap de afiș!

Începe o nouă SuperSăptămână plină de meciuri de foc, emoții uriașe și, bineînțeles, SuperCote!
24.05.2021 | 15:31
P Cote de top pentru SuperMeciurile saptamanii finala Europa League cap de afis

Villarreal – Manchester United, CFR Cluj – FCSB și Steaua Roșie – Partizan sunt doar câteva dintre partidele răsunătoare pe care orice suporter le așteaptă cu sufletul la gură… și cu biletele pregătite! Începe o nouă SuperSăptămână plină de meciuri de foc, emoții uriașe și, bineînțeles, SuperCote! Villarreal – Manchester United, CFR Cluj – FCSB și Steaua Roșie – Partizan sunt doar câteva dintre partidele răsunătoare pe care orice suporter le așteaptă cu sufletul la gură… și cu biletele pregătite! Descoperă toate meciurile din această săptămână în Universul Superbet, pe site sau în aplicație. Fă-ți cont și prinde cele mai tari cote care te pot duce pe culmile SuperGloriei din lumea pariorilor!

Dacă e marţi… e derby în Serbia: Steaua Roșie – Partizan!

Ziua de marți este sinonim cu cel mai încins meci din Serbia. Steaua Roșie și Partizan, eternele rivale din Belgrad, își dau întâlnire în finala Cupei. Steaua Roșie a câștigat deja campionatul în acest sezon și este hotărâtă să facă event-ul. Totuși, misiunea “alb-roșiilor” nu se anunță deloc ușoară, ținând cont de dorința uriașă de revanșă a celor de la Partizan. De-a lungul timpului, Partizan a câștigat Cupa de 7 ori (record absolut) și vrea cu orice preț să își treacă un nou trofeu în vitrină. În ultimele 5 confruntări directe, Partizan s-a impus de 2 ori, în timp ce Steaua Roșie a obținut o singură victorie, iar alte două meciuri s-au încheiat la egalitate. Cele două rivale sunt destul de prudente când se întâlnesc, iar asta se observă în primul rând în numărul de goluri marcate în meci. Din ultimele 15 meciuri directe, în numai 3 s-au înscris mai mult de 2 goluri. Intră în Universul Superbet, plasează cele mai tari pariuri pe derby-ul orașului Belgrad și postează biletele pe SuperSocial, singura rețea socială a pariorilor români!

CFR primeşte titlul la derby-ul cu FCSB!

Tot marți se joacă ultimul derby al sezonului din prima ligă: CFR Cluj – FCSB. În etapa precedentă, CFR a realizat o SuperPerformanță: și-a asigurat cel de-al 4-lea titlu consecutiv de campioană a României. Din acest motiv, duelul din Gruia va avea mai mult un rol simbolic, de palmares. Culmea, ardelenii vor primi trofeul chiar în fața marii rivale, care va încheia pe locul secund această stagiune. Anton Petrea, antrenorul FCSB-ului, le-a dat deja vacanță jucătorilor de bază și a folosit un prim “11” experimental în partida cu Craiova, pierdută cu 1-0. Petrea a dezvăluit că va aborda aceeași tactică și în derby-ul cu CFR și nu se teme că trupa lui Edi Iordănescu va marca multe goluri, în ciuda lipsei de experiență a multor jucători din tabăra “roș-albaștrilor”. În ultimele 5 dueluri directe din campionat, CFR a obținut 3 victorii. Singurul succes al “roș-albaștrilor” a venit în returul sezonului regulat (scor 3-0). Cele două rivale s-au duelat recent și în Supercupa României, iar CFR s-a impus după loviturile de departajare.

Villarreal şi United se luptă în finala Europa League!

Miercuri, Villarreal și Manchester United se luptă pentru trofeul Europa League în marea finală de la Gdansk. Cele două formații au reușit un parcurs de vis până în ultimul act, iar acum visează la supremație! Villarreal și United s-au mai întâlnit de 4 ori de-a lungul anilor, în Liga Campionilor, iar de fiecare dată rezultatul a fost același: 0-0. Pe drumul către finală, Villarreal a mai trecut de o echipă din Premier League. S-a întâmplat în semifinale, când spaniolii au învins-o pe Arsenal cu 2-1 (la general). La rândul său, Manchester United a trecut în rundele anterioare din Europa League de alte două formații din La Liga: Real Sociedad (4-0), în “16-imi”, și Granada (4-0), în sferturi. În campionat, cele două finaliste din Europa League au situații extrem de diferite. “Diavolii roșii” au încheiat pe locul 2 în Anglia și și-au asigurat prezența în grupele Ligii Campionilor. Lucrurile nu sunt la fel de strălucite în cazul lui Villarreal. “Submarinul Galben” a pierdut în ultima etapă din La Liga și a terminat stagiunea pe poziția a 7-a, care duce în preliminariile Conference League. Așadar, singura șansă pentru ca trupa lui Unai Emery să joace în competiția supremă în sezonul următor este să câștige finala cu United. Ibericii se află la prima finală Europa League din istoria clubului. Până în acest an, cea mai mare performanță a fost calificarea în semifinale, în 2003, 2011 și 2016. În cealaltă tabără, Manchester United se poate lăuda că a câștigat trofeul în 2017, după o finală cu Ajax. Teleportează-te în lumea Superbet și prinde cele mai spectaculoase cote pentru finala Europa League!

Craiova, la un singur pas de locul 3!

Joi va avea loc lupta finală pentru locul 3 din prima ligă, care asigură prezența în preliminariile Conference League. Înaintea ultimei etape din playoff, Universitatea Craiova ocupă poziția respectivă, cu un avans de 3 puncte față de Sepsi Sf. Gheorghe. Oltenii au nevoie de minim un punct în meciul cu Academica Clinceni pentru a încheia pe ultima treaptă a podiumului. În schimb, Sepsi va juca în ultima rundă cu ultima clasată FC Botoșani, iar victoria este obligatorie. De asemenea, formația lui Leo Grozavu are nevoie și de o înfrângere a Craiovei în duelul de joi, pentru a o devansa în clasament grație rezultatelor favorabile din meciurile directe. De amintit că Academica Clinceni s-a impus în fața Craiovei în tur (1-0), iar Sepsi speră acum la o nouă surpriză din partea ilfovenilor.

Alege cele mai bune meciuri şi prinde SuperBonusul!

Cel mai popular bonus din agențiile Superbet este disponibil și online! Toate biletele cu cel puțin 6 evenimente primesc un câștig suplimentar care poate ajunge până la 150%. Caută cele mai bune meciuri ale săptămânii și adaugă-le pe biletul tău pentru a beneficia de SuperBonusul care pornește de la 5% și crește, cu fiecare selecție, cu alte 5 procente.

#PARIEMPEBINE #ÎMPREUNĂSUNTEMSUPER #SUPERPARIURI