Advertorial

(P) Cu fiecare leu jucat poți fi SuperPremiat! O SuperMașină pe zi și multe alte premii în perioada Europeanului

Fiecare leu jucat îți poate aduce o SuperMașină pe zi și multe alte premii în perioada Europeanului.
15.06.2021 | 13:32
P Cu fiecare leu jucat poti fi SuperPremiat O SuperMasina pe zi si multe alte premii in perioada Europeanului

22 de zile cu meciuri la SuperEURO 2020 înseamnă 22 de zile cu SuperPremii! 22 SuperMașini, 88 smartphone-uri și 110 SuperCeasuri sunt puse la bătaie în cadrul celor 22 extrageri din SuperClubul de European!

Fiecare leu jucat la pariuri sportive (live sau înainte de meci), loto și virtuale îți aduce o șansă în plus la următoarea extragere. Poți strânge punctele pariind din contul tău online Superbet (pe site sau în aplicație) sau dacă pariezi în agenții și introduci biletele în SuperClub!

Care sunt premiile

În fiecare extragere din perioada Campionatului European vor fi acordate câte 10 premii:

  • 2x Samsung Galaxy Watch
  • 3x Apple Watch
  • 2x Samsung Galaxy S20
  • 2x iPhone 11
  • 1x BMW X1 pentru fiecare dintre primele 7 extrageri (12-18 iunie)
  • 1x BMW X2 pentru fiecare dintre următoarele 7 extrageri (19-27 iunie)
  • 1x BMW X3 pentru fiecare dintre următoarele 7 extrageri (28 iunie – 8 iulie)
  • 1x BMW X5 la ultima extragere (12 iulie)

În total vor fi acordate 22 mașini (1 BMW X5, 7 BMW X3, 7 BMW X2, 7 BMW X1), 88 smartphone-uri (44 iPhone 11 și 44 Samsung Galaxy S20) și 110 ceasuri smart (66 Apple Watch și 44 Samsung Galaxy Watch).

Când au loc extragerile și cum poți aduna puncte pentru ele

Poți strânge puncte în fiecare zi de EURO iar extragerile au loc în ziua următoare! De exemplu, punctele adunate prin pariurile din 15 iunie vor intra doar în extragerea de pe 16 iunie. Toate extragerile vor fi transmise live pe pagina de Facebook Superbet România!

Zilele de pauză sunt incluse și ele, chiar dacă nu au propria extragere! Orice leu mizat în perioada 24-26 iunie va reprezenta un punct pentru extragerea din 27 iunie, dedicată primelor meciuri din „optimi”.

Poți aduna punctele prin pariuri plasate în intervalul promoției online sau în agenții, iar fiecare leu jucat înseamnă un punct! Nu există nicio limită de puncte, poți aduna oricâte.

Pariurile online (jucate pe site sau în aplicația Superbet) sunt înscrise automat în campanie și transformate în puncte. E nevoie doar să fii membru al SuperClubului! După ce îți activezi contul, folosind datele tale de logare Superbet.ro, toate pariurile sunt adăugate automat.

Pariurile din agențiile Superbet intră și ele în concurs, însă va trebui să intri în SuperClub și să scanezi biletele pentru a le transforma în șanse de câștig!

Hai în SuperClubul de European și intră zilnic în cursa pentru SuperPremii!