Advertorial

(P) Cupa e șansa echipelor de tradiție din fotbalul românesc. Zeci de meciuri și opțiuni miercuri pe Superbet!

11.08.2021 | 14:34
P Cupa e sansa echipelor de traditie din fotbalul romanesc Zeci de meciuri si optiuni miercuri pe Superbet

Sezonul 2021/2022 al Cupei a ajuns în faza a doua, acolo unde peste 70 de echipe vor lupta miercuri, de la ora 17:30, live pe Superbet alături de sute de opțiuni la pariuri sportive online. Ne aflăm în punctul în care intră în concurs și echipele nou-promovate în eșalonul secund, dar și cel în care multe echipe de tradiție din istoria fotbalului românesc dau bătălii importante pentru a avansa în “Competiția Surprizelor”.

Fă-ți acum cont pe Superbet, ia bonusul de bun-venit și vezi lista celor 36 de meciuri programate miercuri!

Cupa e șansa echipelor de tradiție!

153 de echipe au luat startul în competiția knockout a fotbalului românesc și, ca în fiecare an, obiectivele sunt diferite: în timp ce marile cluburi de pe prima scenă se gândesc la câștigarea trofeului sau măcar la disputarea unei finale, echipele din ligile inferioare au ca scop avansarea cât mai mult pe tabloul de concurs, în speranța că un rezultat bun le va readuce în atenția microbiștilor români.

Iar miercuri vom vedea la lucru câteva nume cunoscute de-a lungul istoriei. De la FC Brașov, Jiul Petroșani, Gloria Bistrița, la Oțelul Galați, Ceahlăul Piatra Neamț și CA Oradea, echipe cu rezonanță istorică vor avea ca scop obținerea succesului care să le mai ajute să treacă o fază în Cupă!

Încep lupta nou-promovatele în liga a doua

În timp ce granzii de pe prima scenă au alte priorități, iar formațiile care au jucat și rămas anul trecut în liga a doua vor intra în concurs abia în faza a patra, Dacia Unirea Brăila, Steaua București, FC Brașov, CS Comunal Șelimbăr și Unirea Dej, cele cinci echipe nou-promovate în al doilea eșalon, vor începe aventura numită Cupă. Vor merge în deplasări la ACS Pescăruşul Sarichioi Junior, Progresul Spartac, FC Avrig, Metalurgistul Cugir, respectiv Sportul Beclean, cu mențiunea că meciurile în care sunt implicate Dacia Unirea Brăila și Steaua au fost amânate cu o săptămână, urmând să se joace pe 18 august, atunci când se va definitiva tabloul complet al turului al patrulea.

Ai un SuperPariu? Hai în SuperSocial și arată-l tuturor!

Te consideri inspirat sau ai un pont în care crezi? Atunci vino alături de ambasadorii Superbet Ilie Dumitrescu, Gică Craioveanu, Florin Răducioiu, Bogdan Stelea, Mihai Leu și Benny Adegbuyi în singura rețea de socializare a pariorilor. Vezi ce joacă ei, descoperă și alți pariori supervaloroși, inspiră-te de la ei și afirmă-te.

Fă-ți profilul în SuperSocial și bucură-te de ceva ce ne dorim cu toții: socializare cu folos pentru pariori!