Advertorial

(P) Dan Capatos joacă azi în Agenție! Live de la 21 vezi jocurile Novomatic și ai șansa la Superpremii pe canalul de YouTube Superbet.

Astăzi vă propunem un show cu totul special la “Superjocuri cu Capatos”. Dan merge în agenția Superbet Premium Store din Piața Presei și va juca de acolo jocuri Novomatic la unul dintre aparatele fizice.
13.01.2022 | 14:50
P Dan Capatos joaca azi in Agentie Live de la 21 vezi jocurile Novomatic si ai sansa la Superpremii pe canalul de YouTube Superbet

Va fi un show dedicat pasionaților de sloturi din agenții care își vor regăsi bucuria senzației fizice pe care o poți avea doar jucând pe un aparat real. Veți vedea speciale, dublaje și butoanele luminoase cum pulsează la fiecare câștig pe care îl dă aparatul.

Experiența per ansamblu va fi una VIP, filmată cu 3 camere superprofi, astfel că toți participanții la live vor simți de aproape trăirile și emoțiile lui Dan și senzația de a juca în superagenția noastră.

Dan va povesti cu această ocazie și despre experiența lui de joc cu astfel de aparate și o mulțime de alte lucruri interesante și savuroase. Sunt bine venite și întrebările din public, iar la cele mai interesante Dan va răspunde cu onestitate și umor.

În timpul acestui show special, Dan va încerca mai multe jocuri de la Novomatic iar participanții la live îi vor putea sugera ce jocuri ar vrea să vadă la lucru. Alegerea finală privind jocurile de jucat va fi făcută live în funcție de inspirația de moment a lui Dan și de propunerile venite de la pasionați. Nu ratați acest show care se anunță cel mai interactiv și mai diferit dintre toate cele pe care Capatos le-a făcut până acum la Superbet!

Aviator, unul dintre cele mai iubite jocuri ale platformei online Superbet

Jocul la care vom acorda premii pentru această emisiune specială este Aviator, unul dintre cele mai iubite jocuri ale platformei online Superbet. Obiectivul pentru Aviator este să ții pariul cât mai mult activ și să îl închizi cât mai târziu, chiar înainte de decolarea avionului. Dacă nu l-ai jucat până acum vino diseară la show și vei avea șansa să te găsești printre cei 15 jucători care vor fi aleși dintre participanții la live și vor fi premiați cu 50 de Lei la Aviator. Vino la emisiune și află ce trebuie să faci pentru a primi unul dintre pachetele bonus!

Premii speciale există și pentru cei care nu au încă un cont pe platforma Superbet. Ei vor primi de la Dan linkuri de înregistrare cu pachete speciale pe lângă bonusurile normale de bun venit. Și pentru ei bonusul special primit constă în 50 de lei fără depunere, la verificarea contului, tot pentru jocul Aviator.

Urmărește-l pe Dan și intră și tu în joc! Ai aici linkul de Youtube, de pe canalul Superbet, unde poți participa la live-ul de azi. Ne vedem la 21:00!

Dă Like și Subscribe la canalul nostru și rămâi mereu pe fază atunci când avem live-urile pe care vrei să le vezi.

Joacă responsabil toate sloturile de pe platforma Superbet pe care le găsești în secțiunea Cazinoul Meu în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

#SloturiDinAgentie #Aviator #SuperjocuriCuCapatos #HaiSăFimSUPER #JocResponsabil