Advertorial

(P) Danemarca – Serbia, meci de totul sau nimic în Grupa C la Campionatul European

24.06.2024 | 18:35
P Danemarca  Serbia meci de totul sau nimic in Grupa C la Campionatul European
Morten Hjulmand, DEN 21 compete for the ball, tackling, duel, header, zweikampf, action, fight against Jude Bellingham, ENG 10 in the group C stage match ENGLAND - DENMARK 1-1 of the UEFA European Championships 2024 on Jun 20, 2024 in Frankfurt, Germany.

Grupele C și D își vor afla deznodământul în urma ultimelor meciuri programate marți, 25 iunie, la EURO 2024. O singură echipă din cele opt implicate în cele patru meciuri nu mai are nicio șansă la calificarea în optimi, pentru restul formațiilor miza acestei ultime etape fiind uriașă. Pe Betano, cu Bet Builder activat, toate pariurile preferate pot fi plasate pe același bilet, dintr-un meci sau din mai multe meciuri, pentru o singură cotă, după cum vom vedea în continuare.

În plus, pentru a onora cum se cuvine poziția de sponsor oficial al EURO 2024, Betano acordă MegaCote la toate meciurile turneului final indiferent de faza competiției. Vorbim aici de toate cele 51 de meciuri din competiție, partide care vor beneficia de cote mai mari cu până la 15%!

Ce este Bet Builder?

Cu opțiunea de pariere Bet Builder pot fi combinate mai multe pariuri din același meci, minimum două și maximum zece, sau din mai multe meciuri, pe același bilet de pariere. Astfel se obține o cotă mai mare cu pariuri din același meci. Pentru a paria cu Bet Builder trebuie bifat butonul Bet Builder din partea dreapta sus a ecranului în interiorul meciului dorit, iar când acesta s-a făcut albastru se trece la alegerea pariurilor. Cu Bet Builder, pe Betano, se pot face peste 500 de combinații pe un singur meci.

Patru selecții, opt pariuri, un singur bilet cu Bet Builder

Din oferta Betano de marți, 25 iunie, am ales cele patru meciuri programate în Grupele C și D la EURO 2024 și, cu Bet Builder activat, am mizat pe opt piețe diferite de pariere pe același bilet, după cum vom vedea mai jos. Extrem de îndrăgita metodă de pariere Bet Builder vine la EURO 2024 cu opțiuni noi, adaptate turneului final din Germania.

Olanda – Austria (19:00)

Ambele echipe înscriu – Da (cota 1.65)
Șansă dublă – 1X (cota 1.30)

Olanda conduce în Grupa D grație golaverajului mai bun comparativ cu cel al Franței. Cu trei puncte în clasament, Austria nu e sigură de prezența în optimi și are nevoie să nu piardă contra batavilor. Ambele echipe au marcat în patru din ultimele cinci meciuri ale austriecilor. Olanda a marcat nu mai puțin de 15 goluri de-a lungul celor șase meciuri disputate în acest an. Olanda a câștigat ultimele șapte meciuri directe cu Austria, ultimul succes al reprezentanților Țării Valsului datând din anul 1990. Olanda a învins Austria (2-0) la precedenta confruntare care a avut loc în grupa de la EURO 2020.

Franța – Polonia (19:00)

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.72)
Polonia șuturi pe poartă – Peste 2.5 (cota 1.78)

Singura echipă eliminată după primele două meciuri la acest turneu final este Polonia, formație care a pierdut partidele cu Olanda (1-2) și Austria (1-3). Franța a început competiția cu victorie la limită în fața Austriei, după care a urmat 0-0 cu Olanda, singura remiză albă din primele două etape la Campionatul European. Francezii vor evolua cu miza primului loc în clasament care va aduce în optimi un meci cu locul doi din Grupa F (Turcia, Georgia sau Cehia). Polonia a învins ultima oară Franța în 1982 cu un neverosimil 4-0 pe Parc des Princes din Paris. Au urmat de atunci patru victorii ale ”cocoșilor” și patru remize. Franța a trecut de Polonia cu 3-1 în optimile Cupei Mondiale din Qatar, în 2022.

Anglia – Slovenia (22:00)

Ambele echipe înscriu – Nu (cota 1.60)
Rezultat prima repriză – Anglia (cota 1.88)

Cu patru puncte, Anglia conduce clasamentul din Grupa C, o grupă în care toate echipele au șanse la calificarea în optimi. Slovenia este neînvinsă după primele două meciuri în care a înregistrat două remize, 1-1 cu Danemarca și cu Serbia. Ultimele trei meciuri ale Angliei s-au încheiat cu mai puțin de trei goluri marcate. Anglia este neînvinsă în cele șase meciuri cu Slovenia, înregistrând cinci victorii și remiză. Cinci din cele șase meciuri de până acum au fost oficiale, iar în jumătate din aceste jocuri s-au marcat sub 2.5 goluri.

Danemarca – Serbia (22:00)

Danemarca șuturi pe poartă – Peste 4.5 (cota 1.75)
Serbia șuturi pe poartă – Peste 3.5 (cota 1.60)

Despărțite de un singur punct, Danemarca și Serbia n-au decât varianta victoriei în meciul direct de la Munchen. Până acum în cele 12 meciuri directe nu s-a consemnat nicio remiză. Danemarca are cinci victorii, Serbia s-a impus de șapte ori. Chiar și așa, danezii au obținut victoria în ultimele patru meciuri. Danemarca a câștigat opt din cele zece meciuri disputate înaintea EURO 2024. Serbia are doar două victorii în ultimele 14 partide la turneele finale majore, pierzând zece din aceste jocuri. Sârbii au egalat la ultima fază a meciului cu Slovenia evitând in extremis eliminarea din competiția după doar două etape. Danemarca a ajuns până în semifinale la ediția precedentă a Campionatului European, fiind eliminată de Anglia.

Cota totală peste 65.00

Astfel, cu Bet Builder activat la meciurile Olanda – Austria, Franța – Polonia, Anglia – Slovenia și Danemarca – Serbia de la EURO 2024 poți ajunge la o cotă cumulată de 65.15, iar cu o miză de 50 de lei câștigul poate fi de 3.257,52 de lei.

Cotele de mai sus sunt informative și pot suferi modificări până la ora meciurilor. De asemenea, alegerile făcute au un caracter demonstrativ, fiecare jucător având libertatea de a-și construi biletul cu Bet Builder activat după propria pricepere și inspirație.

Toate cele opt pariuri de mai sus se adaugă pe un singur bilet, cu Bet Builder, pe Betano. Intră în meciul dorit din oferta Betano, apoi apasă în colțul din dreapta sus pe iconița de Bet Builder, iar în momentul în care aceasta se face albastră poți plasa mai multe pariuri din acest meci, pe același bilet.

Cote mărite

Cotele Mărite sunt cote crescute cu aproximativ 8-10% față de normal, pentru a oferi câștiguri mai mari celor care mizează și câștigă. Cotele mărite sunt disponibile zilnic pe Betano pentru unele partide mai importante de fotbal, cum este cazul meciurilor de la EURO 2024 în această perioadă, și sunt vizibile în partea de sus a paginii de meci, sub tabela de scor.

Betano este primul partener de betting din istoria Campionatului European de Fotbal, cea mai importantă competiție UEFA pentru echipele naționale

Kaizen Gaming, una dintre cele mai mari companii GameTech din lume, a anunțat la finalul anului 2023 că brandul său Betano este Sponsor Oficial Global la UEFA EURO 2024™.

Betano, una dintre cele mai importante platforme de pariuri sportive și jocuri de noroc din lume, va servi drept Partener Exclusiv de Pariuri al Campionatului European, găzduit de Germania în zece orașe, între 14 iunie și 14 iulie 2024.

Aceasta este prima dată când UEFA colaborează cu o companie de pariuri pentru Campionatul European, aducând unul dintre cele mai prestigioase evenimente sportive din întreaga lume unui public mai larg, pasionat de pariuri. Fanii vor avea ocazia să trăiască turneul la un alt nivel, plasând pariurile înainte sau în timpul meciurilor de la Euro prin intermediul uneia dintre cele mai performante platforme de pariuri sportive din lume.