Advertorial

(P) Decisiv din primul set în semifinalele feminine de la Wimbledon

11.07.2024 | 12:06
P Decisiv din primul set in semifinalele feminine de la Wimbledon
2024 Wimbledon Donna Vekic CRO *** 2024 Wimbledon Donna Vekic CRO

Joi, 11 iulie, sunt programate cele două semifinale din turneul feminin de la Wimbledon, două meciuri la prima vedere deschise oricărui rezultat. Pe Betano, la turneul feminin de la Wimbledon, poți câștiga în avans prin intermediul promoției ”Decisiv din primul set”.

Ce este oferta ”Decisiv din primul set”?

Betano vine în sprijinul jucătorilor săi la Wimbledon cu o opțiune extrem de îndrăgită printre pariorii jocului de tenis: Decisiv din Primul Set. Jucătoarea de tenis pe care ai pariat a câștigat primul set cu 6-0 sau 6-1? Tocmai ai câștigat și tu, indiferent de rezultatul final al meciului. Nu contează că jucătoarea pe care ai pariat va pierde în cele din urmă meciul, pariul tău e câștigător din primul set!

Cu oferta „Decisiv din Primul Set” poți plasa un pariu (single și multiplu) înainte de începerea meciului pe piața de pariuri Câștigă meciul („Meci H2H”) și dacă jucătoarea pe care ai mizat câștigă primul set cu un scor de 6-0 sau 6-1, atunci vei câștiga instant pronosticul, fără să fii nevoit să aștepți sfârșitul meciului, fiind astfel scutit de emoții.

Donna Vekic – Jasmine Paolini

În vârstă de 28 de ani, croata Donna Vekic va evolua în premiera în semifinalele unui turneu de Mare Șlem. Până acum, jucătoarea în vârstă de 28 de ani ajunsese în sferturi de finală la US Open (2019) și Australian Open (2023). De cealaltă parte, Jasmine Paolini va disputa a doua semifinală consecutivă, după cea de la Roland Garros.

Vekic a pierdut un set în patru din cele cinci meciuri disputate la această ediție a turneului de la Wimbledon.  În două dintre meciuri a revenit după ce pierduse primul set.

Paolini s-a impus în minimum de seturi în patru din cele cinci meciuri de la Wimbledon. Doar în ”optimi” contra lui Madison Keys a cedat un set și acela la tie-break, înainte ca jucătoarea americană să abandoneze la 5-5 în decisiv. O singură înfrângere are Paolini în opt meciuri pe iarbă anul acesta.

Scorul întâlnirilor directe este favorabil lui Paolini (2-1), toate cele trei meciuri de până acum ajungând la o concluzie în minimum de seturi.

De reținut că Paolini a stat cu două ore mai puțin pe teren la Wimbledon decât Vekic.

Barbora Krejcikova – Elena Rybakina

Pentru a doua oară prezentă în semifinalele unui turneu de Mare Șlem, Barbora Krejcikova are de înfruntat o adversară de temut. Elena Rybakina a câștigat titlul la Wimbledon în 2022 și dintre cele patru jucătoare rămase în turneu este cotată cu prima șansă la obținerea trofeului.

Un singur set a cedat Krejcikova până în semifinale, la fel ca și Rybakina, sportivă care și-a început turneul cu victorie asupra Gabrielei Ruse din România, o jucătoare care disputase calificări pentru prezența la Wimbledon.

Rybakina a pierdut un singur meci pe iarbă anul acesta, în timp ce Krejcikova a adunat două înfrângeri.

La general avantajul este de partea Barborei Krejcikova, care s-a impus în fiecare din precedentele două dispute directe.

Krejcikova a stat cu aproape trei ore mai mult pe teren decât Rybakina la actuala ediție a Wimbledon.

Te uiți și pariezi la Wimbledon

Pe Betano, orice transmisiune live de sport se transformă într-o experiență de pariere, în care poți plasa predicțiile tale și juca în timp ce vezi meciul dorit, cum este cazul partidelor de Wimbledon.

Pentru a accesa Te uiți și pariezi, primul pas este să te autentifici în contul tău Betano și apoi să accesezi partida pe care dorești să o urmărești și pe care vrei să pariezi. Apoi, apasă pe opțiunea de Streaming LIVE. Pentru a te bucura de întreaga experiență a transmisiunii în direct, asigură-te că ai activat modul full screen, făcând click pe iconiță sau rotind ecranul telefonului tău.

În timp ce pe ecran vezi în direct meciul favorit, vei observa și cotele de pariere aferente partidei, accesând butonul ”Urmărești și pariezi” din partea dreaptă a ecranului tău. Vor apărea în partea de jos a ecranului pe rând mai multe pariuri populare, printre care poți naviga cu glisare stânga-dreapta („swipe”).