Advertorial

(P) Descoperă cele 4 Sloturi pe care le joci exclusiv pe platformele Superbet!

14.07.2021 | 13:58
P Descopera cele 4 Sloturi pe care le joci exclusiv pe platformele Superbet

Avem o gălăgie de sloturi pentru toate gusturile și preferințele cu care te poți distra toată vara pe platformele Superbet. Fie că preferi megaways, sau jocuri făcute după filme celebre, cu game play simplu sau complex, cu câștiguri multe și mici sau mai mari și mai dese, fie că preferi sloturi ca la aparate sau din generația nouă, cu dublaj sau fără, cu SuperJackpoturi acumulate sau Jackpoturi instant, avem de toate și ai de unde să alegi pentru oricare dintre ele. Astăzi îți prezentăm 4 sloturi pe care le găsești și le poți juca exclusiv la Superbet.

Miami Bici – Visul american la mâna românilor!

L-ai văzut la cinema la Mall pe vremea când cinematografele erau deschise fără limitări sau l-ai văzut pe Netflix și ai făcut din el cel mai de succes film românesc de box office din ultimii 25 de ani. Pariem că Miami Bici te-a încântat și te-a făcut să râzi cu poftă. Este povestea a doi români care pleacă în America să trăiască visul American dar și românesc, acela al îmbogățirii rapide.

Jackpot-uri, Dublaj și Specială! Acum, în versiunea lui de slot online, Miami Bici are tot ce îți poți dori de la un joc de cazinou: personajele favorite dintr-un superfilm, Ion, Ilie, Juanita și Natasha, muzica lui Killa Fonic, dublaj cu hamsterul Uzzi al lui Ilie, Speciala Orhidee, expresiile celebre, toate se combină pentru o experiență deosebită care să te facă să retrăiești filmul și momentele lui cele mai tari. Nu lipsește nici funcția de Jackpot Instant, orar, zilnic sau Mega la care o singură rotire este suficientă ca tu să devii un pic mai bogat exact cum își doresc și eroii din Miami Bici.

Star Supreme este un superslot cu Stele, Fructe și Șeptari, care se joacă pe 5 role cu 4 simboluri fiecare și are 50 de linii de plată. Beneficiază de simboluri în stivă pe toate rolele iar runda specială de rotiri gratuite poate ajunge pană la 50 și este redeclanșabilă. Se aplică multiplicatori nelimitați pentru câștigurile din runda bonus de rotiri gratuite și fiecare rotire poate acorda până la 840X miza de joc. Runda bonus se acordă atunci când o stea aterizează pe o poziție reliefată ceea ce acordă 10 rotiri gratuite. Star Supreme este cu adevărat un joc care merită încercat pentru că premiază foarte des și poate acorda multe rotiri gratuite jucătorilor.

Lucky Lions  este un joc cu 6 role și 4 simboluri pe fiecare rolă care oferă 4096 de moduri de câștig. Acțiunea se petrece în savana Africană acolo unde leul este regele și semnul care plătește cel mai bine. Și celelalte animale prezente în joc pot oferi câștiguri frumoase dar cea mai tare este runda bonus de Rotiri Gratuite care se poate redeclanșa și care poate ajunge până la 100 de rotiri gratuite dacă prinzi pe ecran 6 simboluri Scatter în formă de Urma Leului. Simbolul Wild diamant este și multiplicator al câștigurilor obținute atunci când se combină pentru un premiu. Cucerește savana și câștigă premiile cele mai mari cu Lucky Lions!

Am lăsat pentru final Cheeky Fruits Split.  Este tot un joc cu fructe și șeptari care are funcția Split pentru simbolurile care aterizează pe tabla de joc. Asta înseamnă că o parte din simboluri se transformă aleator în duble, triple sau 4 bucăți pentru a oferi jucătorului premii mai mari la rundele normale. Speciala de rotiri gratuite beneficiază de funcția split la fiecare rotire iar simbolurile Wild pot umple întreaga tablă de 9 poziții și sunt și ele splitabile.

Distrează-te cu jocurile exclusive pe care le poți juca numai la Superbet! Adaugă-le la favorite pe cele care îți plac cel mai mult.

Joacă responsabil toate sloturile de pe platforma Superbet pe care le găseșți în secțiunea  Jocuri în site și în aplicația de Android și iOS Superbet Games.

Dacă nu ai cont la Superbet, deschide acum unul de aici și beneficiezi de oferta noastră de până la 1200 Lei Bonus de Bun Venit și 300 de Rotiri Gratuite ca să încerci toate jocurile exclusive și să te bucuri de toate promoțiile.

#HaiSăFimSUPER #JocResponsabil