Advertorial

(P) Dinamo, lecția de SuperPasiune din handbalul masculin românesc

Dulăii se pregătesc pentru un meci important în Liga Campionilor la handbal, cu FC Barcelona
14.10.2021 | 14:34
(P) Dinamo, lecția de SuperPasiune din handbalul masculin românesc
(P) Dinamo, lecția de SuperPasiune din handbalul masculin românesc

Dulăii se pregătesc pentru un meci important în Liga Campionilor la handbal, așa că e prilejul perfect să vorbim despre SuperPasiunea lor pentru performanță. Dacă ar fi să întocmim o rețetă a succesului, cu siguranță că Dinamo reprezintă un model. Pasiune, constanță, perseverență, multă muncă și o sete nebună pentru trofee – iată câteva dintre ingrediente. Cum i-au ajutat acestea până acum și cum vor contribui la meciul de diseară?

Dinamo joacă în această seară meciul din Liga Campionilor cu Barcelona, deținătoarea trofeului din sezonul trecut. O echipă de care, de altfel, îi leagă un amănunt. Xavi Pascual, actualul antrenor al Dulăilor, vine de la Barcelona și este cel care a condus echipa din Catalonia către trofeu. În ce măsură va conta acest aspect? Toți fanii lui Dinamo speră că va conta exponențial.0

Vrei să pariezi pe #SuperBilete cu #SuperCâștig? Deschide un cont la Superbet și primele 3 depuneri îți aduc până la 500 de lei!

SuperPregătirea: Dinamo în Liga Zimbrilor

Dinamo au jucat sâmbătă cu CSM Focșani în meciul contând pentru etapa a 6-a din Liga Zimbrilor. Dinamoviștii au dominat partida, conducând chiar și la diferență de 11 goluri și câștigând cu 35 la 26. În clasamentul campionatului, sunt pe primul loc cu 21 de puncte din 7 meciuri jucate, deci victorii pe linie până acum. Nantes și coechipierii săi speră la un nou trofeu în Liga Națională și noi credem că vor da totul pe teren, mai ales în contextul în care meciurile din campionatul intern servesc drept SuperPregătire pentru Liga Campionilor.

După anul 2000, dulăii au adunat nu mai puțin de 6 trofee în campionat și 4 Supercupe ale României și au dominat tabloul competițional, alături de rivalii de la Steaua. În actualul sezon, dinamoviștii sunt singurii care au jucat deja toate cele 7 meciuri și le-au câștigat pe toate. Deși diferența dintre bugetul pe care ei îl au la dispoziție și sumele cu care jonglează Barca e imens, fanii tot speră că meciul din această seară va fi de la egal la egal. La Superbet ai cota 15.00 pe victoria lui Dinamo.

Iar dacă dai ca sigură o formă bună pentru dinamoviști, la Superbet ai și oferta SuperAvantaj: o distanțare a dulăilor la 6 goluri pe parcursul meciului și pariul tău devine verde.

SuperSpectacol pe semicerc în Liga Campionilor

Dulăii sunt pregătiți pentru meciul de diseară cu Barcelona, mai ales pentru că Xavi Pascual, actualul lor antrenor, a fost cel care a pregătit Barcelona sezonul trecut în drumul către trofeu. Experiența lui Xavier va cântări greu, speră fanii, mai ales pentru că dinamoviștii vin dintr-un sezon perfect până acum în Liga Zimbrilor, deci forma lor este maximă. Barcelona, una dintre echipele de top ale handbalului european, are 5 victorii din 5 meciuri jucate în Liga ASOBAL.

La Superbet, te poți bucura și de pariuri speciale pentru acest meci. Ai cota 1.85 că Amine Bannour marchează peste 2.5 goluri și cota 2.10 că Dinamo e prima echipă care înscrie.

Meciul dintre granzii Ligii Zimbrilor pe de-o parte și granzii handbalului din Europa pe de cealaltă parte va fi o premieră. Este primul meci dintre cele două și prima ocazie pentru Dinamo să stabilească o cadență în favoarea lor. Iar noi credem că dulăii nu vor rata ocazia. Poți urmări meciurile din Liga Campionilor la handbal masculin în Streaming Live pe site-ul și aplicația Superbet.

Inspiră-te și inspiră în SuperSocial, aplicația Superbet care aduce aproape toți pasionații de SuperBilete!

#ÎmpreunăSuntemSuper #SuperDulăii #SuperBilete #SuperCâștig

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria ADVERTORIAL
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri